Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

係你多心jack.... 唔係話唔比你用其他人
我都好想玩多幾隻..
but sorry ...我唔得law ...我唔想試玩幾 ...
滴滴仔 發表於 7-11-2012 03:25 PM

我係D咁既人黎~~~拖住一條女又會諗起另一條~~~:no:
你當我流架 ~~
滴滴仔 發表於 7-11-2012 03:26 PM

一定唔會~~~~:he:
佢太心急...應該玩死一個角色了解系統先,熟咗後玩第二個角色就會快上手d。
瘦雞 發表於 7-11-2012 04:35 PM

您知我幾花心~~~~:80:
有人話今晚想試下world arena mode, 睇下係咪多人都唔駛等.
getterwing2 發表於 7-11-2012 06:32 PM

等您REPORT~~~~:handshake:
等您REPORT~~~~
黑色三連敗 發表於 7-11-2012 20:48

如果多人玩, 個mode都Ok, 唔駛等.  琴晚最多人果時成6,7個人, 如果打player match真係等到蚊瞓, 但打呢個mode就ok, 你打完後, 其他人都差唔多打完, 等一等就可以有對手再打.

不過唔好入random match果個格仔..... 因為random match係一場打完後, 電腦自動再幫你找其他人對戰, 但其他人仲未打完, 變左你只會同剛剛果個對手再打.

所以最好係在房內等一等, 等其他人打完再自己選對手來挑.
如果多人玩, 個mode都Ok, 唔駛等.  琴晚最多人果時成6,7個人, 如果打player match真係等到蚊瞓 ...
getterwing2 發表於 8-11-2012 09:22 AM

OIC~~~咁希望星期6可以順利同您地玩啦~~~~:shiny:
OIC~~~咁希望星期6可以順利同您地玩啦~~~~
黑色三連敗 發表於 8-11-2012 09:24

haha, 不過唔係成日有咁多個人.  如果得2, 3個人, 其實打player match好d. 至少等果個人有得觀戰.
有人話今晚想試下world arena mode, 睇下係咪多人都唔駛等.
getterwing2 發表於 7-11-2012 06:32 PM

我試...........:D
打TK 如果set 3 round ..真係有排等..如果set 2 round ..打個個又會覺得唔夠喉:78:

但今晚唔知開唔開到機..:unhappy:
我係D咁既人黎~~~拖住一條女又會諗起另一條~~~
黑色三連敗 發表於 7-11-2012 08:46 PM

乜你有咁的本事...拖住咁多女咩:he:

你現在只可拖住你兩條 Q only :DD
一定唔會~~~~
黑色三連敗 發表於 7-11-2012 08:46 PM

:78: 知到就好la....
haha, 不過唔係成日有咁多個人.  如果得2, 3個人, 其實打player match好d. 至少等果個人有得觀戰.
getterwing2 發表於 8-11-2012 09:47 AM

我地有4件~~~應該ok既 :DD
乜你有咁的本事...拖住咁多女咩

你現在只可拖住你兩條 Q only
滴滴仔 發表於 8-11-2012 10:06 AM

咁您都知~~~~~~:49:
我地有4件~~~應該ok既
黑色三連敗 發表於 8-11-2012 10:15

加埋你就有4件.

Ok, 少人就player match, 多人就world arena -> asia, 可能會在asia 個大廳內再開一個房.
加埋你就有4件.

Ok, 少人就player match, 多人就world arena -> asia, 可能會在asia 個大廳內再開一 ...
getterwing2 發表於 8-11-2012 10:19 AM

一於咁話~~~~:71:
我係D咁既人黎~~~拖住一條女又會諗起另一條~~~
黑色三連敗 發表於 7-11-2012 20:46

太多真係唔得ga, 好似我咁, 用得呢個時, 就唔記得第二個D招, 要連續用同一個角色多一兩舖, 先記得番有咩招出.  再換人又會再唔記得.