Toysdaily 玩具日報

查看: 85459|回復: 530

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

呢隻9月出, 一開波已經有50人,  講明唔會有收錢的新人同修正DLC.

http://www.youtube.com/watch?v=wfJdbWKPqBQ&feature=player_embedded

我隻sf x tekken 都賣鬼左了.
咁快賣左~~~:@

9月~~~我應該都會買黎試下~~~~:he:
咁快賣左~~~

9月~~~我應該都會買黎試下~~~~
黑色三連敗 發表於 20-4-2012 21:06

因為呢排太多game.... 未玩完skyrim已經有mass effect 3, 琴日仲忍唔住手買埋witcher 2........  而且呢排多番人打鐵拳, 所以應該都唔會掂sf x tk 了, 趁仲賣到百幾蚊就放左佢
因為呢排太多game.... 未玩完skyrim已經有mass effect 3, 琴日仲忍唔住手買埋witcher 2........  而且呢 ...
getterwing2 發表於 20-4-2012 10:40 PM

咁多GAMES~~~有排玩~~~~:@
咁多GAMES~~~有排玩~~~~
黑色三連敗 發表於 20-4-2012 22:50

係ar.... 一路有人玩鐵拳, 加埋上面數果3隻同埋以前D舊game, 怕且下次買game係9月買呢隻了.
係ar.... 一路有人玩鐵拳, 加埋上面數果3隻同埋以前D舊game, 怕且下次買game係9月買呢隻了.
getterwing2 發表於 21-4-2012 04:13 PM

星期6唔好意思~~~難得買左隻game~~~一定玩盡先~~~:64:
唔駛唔好意思~~~ 反正我都只係玩一陣, 而且有其他game
唔駛唔好意思~~~ 反正我都只係玩一陣, 而且有其他game
getterwing2 發表於 23-4-2012 04:37 PM

您咁多games真係有排玩~~~~:34:
您咁多games真係有排玩~~~~
黑色三連敗 發表於 25-4-2012 12:18

其實最想玩係呢隻ttt2.............
其實最想玩係呢隻ttt2.............
getterwing2 發表於 25-4-2012 12:37 PM

呢隻好似2對2~~~未玩過tk = 等死 ~~~~ 我反而期待隻tk x sf ~~~ :34:
呢隻好似2對2~~~未玩過tk = 等死 ~~~~ 我反而期待隻tk x sf ~~~
黑色三連敗 發表於 25-4-2012 15:44

呢隻2邊都可以選1或2角色, 即係可以1 vs 1,  2 vs 2 或者 1 vs 2.  跟依家街機版的評論睇, 似乎1 打 2會著數少少, 因為1人時回血回得好快.

tk x sf.... 十劃未有一撇.  而且tk x sf 會跟tk 系統.  即是話, 無論玩呢隻或者tk x sf, 都要識tk系統同人物招式.

ttt2街機版有44人, 但家用版加左新角, 超過50人. 果6個新角色之中, 有一個幾乎可以確定係combo lab模式的機械人, 仲有幾個, 有D機會包括一D以前出過一兩次但後來冇再出的舊人, 但仲有D係冇頭緒, 有人估係ryu/ken都唔奇
呢隻9月出, 一開波已經有50人,  講明唔會有收錢的新人同修正DLC.

我隻sf x tekken 都賣鬼左了.
getterwing2 發表於 20-4-2012 10:24

雖然tk 我唔太掂, 但我諗點都會好玩過隻 sf x tk :(
咁快賣左~~~

9月~~~我應該都會買黎試下~~~~
黑色三連敗 發表於 20-4-2012 21:06

我都想換 game
呢隻2邊都可以選1或2角色, 即係可以1 vs 1,  2 vs 2 或者 1 vs 2.  跟依家街機版的評論睇, 似乎1 打 2會 ...
getterwing2 發表於 26-4-2012 10:28

呢隻我係街機都見過, 到時可能都會買黎試下 :78:
呢隻2邊都可以選1或2角色, 即係可以1 vs 1,  2 vs 2 或者 1 vs 2.  跟依家街機版的評論睇, 似乎1 打 2會 ...
getterwing2 發表於 26-4-2012 10:28 AM

我估我只玩死1,2隻~~~對於個d水蛇春咁長招式我真係記唔到~~~~:die: