Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

著名漫畫家設計新衫

http://www.avoidingthepuddle.com ... SScrollPosition=280

成就表

全部easy 執.
getterwing2 發表於 16-8-2012 11:14 AM

一睇就知難同好花時間~~~~:69:
一睇就知難同好花時間~~~~
黑色三連敗 發表於 16-8-2012 14:23

其實唔難....

網上升到 "一段" 其實唔難, 因為低段位唔計輸贏都有分加. 全輸一樣有得升, 最多慢D. 再高D的段位先至會有降段。

offline 打AI升段都唔難, 因為有form 打, 有D招係AI必定(90%) 會食.

最慢可能係睇40人打爆arcade mode睇ending, 不過你可以check番邊D人打左邊D人未打, 加上你的根性, 要打o西唔難.  而且有partner, 你只要練熟一隻, 就可以帶住其他角色爆arcade mode...  而且鐵拳的cg ending 一向都做得唔錯,實會吸引到你想睇埋。

至於賺1000萬G, 可能個bonus mini game會好易賺錢。  好似上集tekken 6個bonus mini game咁, 爆機後可以開隱藏版,打一次可以賺過百萬G.

同street fighter 比, 呢隻要1000G的難度真係小學級......
其實唔難....

網上升到 "一段" 其實唔難, 因為低段位唔計輸贏都有分加. 全輸一樣有得升, 最多慢D. 再 ...
getterwing2 發表於 16-8-2012 03:19 PM

聽您咁講又好似好易~~~不過我只係識轉轉轉~~~打鐵拳可能冇乜用 :DD
聽您咁講又好似好易~~~不過我只係識轉轉轉~~~打鐵拳可能冇乜用
黑色三連敗 發表於 16-8-2012 15:28

咁又唔得..... 至少要識拉一個方向ga, 例如9+右腳, etc.

, 鐵拳有D易用角色, 果D易用combo全部都係一個方向+一兩個掣, 節奏冇難度, 唔駛好似街霸咁又目押又chok 1/4圈x2, 真係唔難ga
咁又唔得..... 至少要識拉一個方向ga, 例如9+右腳, etc.

, 鐵拳有D易用角色, 果D易用combo全部都係一 ...
getterwing2 發表於 16-8-2012 03:37 PM

我最想有得轉轉轉~~~~:DD

不過方向+拳腳又好似唔難~~~~:58: 不過有冇愛玩晒咁多角色另計~~~:80:
因為可以選兩個人, 所以你可以先選你想開ending 果個角色, 然後選你用熟果個做partner, 一開波咪換番你個partner入來, 用佢來打law.......
我Pre-Order咗喇~~~:66:
我Pre-Order咗喇~~~
Devil_Fudou 發表於 22-8-2012 10:17

幾錢? 乜版?
幾錢? 乜版?
getterwing2 發表於 23-8-2012 02:43 AM

啊,我喺我加拿大呢邊order架,PS3美版,正價$60加幣(around $470hk),不過仲要加税,計埋税around $530hk
啊,我喺我加拿大呢邊order架,PS3美版,正價$60加幣(around $470hk),不過仲要加税 ...
Devil_Fudou 發表於 23-8-2012 18:17

I see.... 我地香港好D, 應該初回全部有DLC特典, 唔駛per-order 而且game價應該3字頭.
I see.... 我地香港好D, 應該初回全部有DLC特典, 唔駛per-order 而且game價應該3字頭.
getterwing2 發表於 23-8-2012 08:25 AM

港版嗎?我10月中有friend會由HK飛過黎,諗諗吓或者可以叫佢幫我喺HK買喎,3字頭,當399都平過我呢邊百幾蚊呀
横掂我呢邊個pre-order係到貨先俾錢,anytime可以cancel既
港版嗎?我10月中有friend會由HK飛過黎,諗諗吓或者可以叫佢幫我喺HK買喎,3字頭,當399 ...
Devil_Fudou 發表於 24-8-2012 00:10

香港少人打3D格鬥, 鐵拳隻隻插水, 如果你10月中先買, 好可能係2字尾或更平.....
香港少人打3D格鬥, 鐵拳隻隻插水, 如果你10月中先買, 好可能係2字尾或更平.....
getterwing2 發表於 24-8-2012 06:07 AM

係?我驚d初回限定會賣晒咋~~