Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

用最古老嘅方法囉,叫朋友嚟屋企玩
Devil_Fudou 發表於 31-5-2012 11:53

我呢D老餅, 仲要家中一大堆人住一個細單位, 冇咩可能叫朋友上來玩了.
初初會難記, 所以開頭唔可以貪多, 要選定一個人物來學.  好似lili, paul 之類, 其實都算好易學.

個m ...
getterwing2 發表於 10-7-2012 11:21 AM

睇黎9月要拜您為師~~~不過我驚好似sf x tk 咁~~~玩到冇晒興趣~~~:unhappy:
睇黎9月要拜您為師~~~不過我驚好似sf x tk 咁~~~玩到冇晒興趣~~~
黑色三連敗 發表於 10-7-2012 11:25

sf x tk...算吧la.

至少呢隻真係好game, 唔係爛game, 就算玩玩下冇興趣, 都只係因為唔合你口味, 唔係本身隻game癈.  不過呢隻就算玩買野換衫都有排玩~
睇黎9月要拜您為師~~~不過我驚好似sf x tk 咁~~~玩到冇晒興趣~~~
黑色三連敗 發表於 10-7-2012 11:25

打鐵拳6時, add過唔少初學者, 初初佢地唔識, 當然係做沙包, 但打打下, 可能幾個week後已經唔同o西, 變左我做沙包了. 好似雞兄呢D... 就算佢未玩過鐵拳, 我估佢頂多做3幾日沙包就應該追得上我, 之後我應該唔會夠佢打了.
sf x tk...算吧la.

至少呢隻真係好game, 唔係爛game, 就算玩玩下冇興趣, 都只係因為唔合你口味, 唔 ...
getterwing2 發表於 10-7-2012 12:36 PM

咁您又講得好啱~~~anyway我都諗住試~~~~:71:

100 +件泳衣

http://www.famitsu.com/news/201207/15018060.html

NBGI原田氏が新情報公開! 『鉄拳タッグトーナメント2』では全キャラクターに水着コスチュームを用意!!

擺明向DOA挑機

100 +件泳衣

NBGI原田氏が新情報公開! 『鉄拳タッグト&#125 ...
getterwing2 發表於 16-7-2012 10:06 AM

真係擺明硬打的阿奶5~~~:50:

不過唔駛全員泳裝~~~我睇女女泳裝夠架啦~~~~:35:
真人演出+遊戲畫面
bad girl trailer

http://www.youtube.com/watch?v=P ... ure=player_embedded
真人演出+遊戲畫面
bad girl trailer
getterwing2 發表於 16-7-2012 12:52 PM

點解我覺得cg正過真人~~~~:80:
點解我覺得cg正過真人~~~~
黑色三連敗 發表於 16-7-2012 15:58

正常.

好在game內只見CG唔會見真人
真係擺明硬打的阿奶5~~~

不過唔駛全員泳裝~~~我睇女女泳裝夠架啦~~~~
黑色三連敗 發表於 16-7-2012 11:51

全員合共150+, 即係每人三套左右.
全員合共150+, 即係每人三套左右.
getterwing2 發表於 16-7-2012 06:06 PM

唔知駛唔駛錢~~~:(
唔駛錢.
getterwing2 發表於 17-7-2012 10:24 AM

咁又抵玩喎~~~~:shiny: