Toysdaily 玩具日報

樓主: getterwing2

[新品消息] 鐵拳tag tournament 2

比xb版貴幾草
getterwing2 發表於 12-9-2012 05:04 AM

你入咗咩版呀?日版?
你入咗咩版呀?日版?
Devil_Fudou 發表於 12-9-2012 22:54

我入左xb普通版..... 我本來都想睇限定版送果D  video, 但實在太大盒, 又貴, 所以都係普通版算.

今集netcode好正, online 好順, 不過d tag combo好難搞, ghost mode 又多野unlock, 有排玩.
我入左xb普通版..... 我本來都想睇限定版送果D  video, 但實在太大盒, 又貴, 所以都係普通版算.

今集 ...
getterwing2 發表於 12-9-2012 08:01 PM

其實我只係想問你入既係日版定港版?:(
只係想知港版齊唔齊日版d初回bonus咋~

今集 ...
getterwing2 發表於 13-9-2012 09:01 AM

見您就爆成就~~~:47:

果然係鐵拳王 :69:
其實我只係想問你入既係日版定港版?
只係想知港版齊唔齊日版d初回bonus咋~
Devil_Fudou 發表於 13-9-2012 09:14

我入左360港版 (亞版)  普通版, 一樣有齊家用版DLC同埋街機版特典(100萬G及特別稱號).
見您就爆成就~~~

果然係鐵拳王
黑色三連敗 發表於 17-9-2012 08:45

王乜鬼ar, 一上網就俾人打到一卜一碌.  打番香港人還好, 對住韓仔真係打到服.

幾日就爆成就, 只因為呢隻係成就game, 有800幾G係easy ;執, 其餘幾個成就都唔係難, 只係好花時間, 打好多好多場先解到.  只要有耐性, 要1000G根本冇難度.

要爆成就的話, 我有幾個成就可以幾分鐘內爆埋. 不過一開機就同人對戰同買衫整新look, 冇咩時間打單機mode.
我入左360港版普通版, 一樣有齊家用版DLC同埋街機版特典(100萬G及特別稱號).
getterwing2 發表於 17-9-2012 09:55 AM

sorry ..個晚按錯制....出左去..:64:
sorry ..個晚按錯制....出左去..
滴滴仔 發表於 17-9-2012 12:09

唔緊要  :)

以你的格鬥天份, 應該可以學得好快~~~ 熟左再練埋tag combo, 實好勁~
王乜鬼ar, 一上網就俾人打到一卜一碌.  打番香港人還好, 對住韓仔真係打到服.

幾日就爆成就, 只因為 ...
getterwing2 發表於 17-9-2012 10:01 AM

站時..完全唔識點睇擋人起攻(上,中,下路) ..
更大穫係..打down 左..完全唔識點有效起身 or 反擊對手:69:

呢兩個先係主要我要解決的問題....:42: 真係要摸熟d..

因第一日只練一個人物的基本拳腳招
昨晚開始同電腦對打+ 練combo  ....發覺鉄拳招式變化非常之大..好鬼過引 :71:

現在只係睇到 raven 60 幾招command ( total 好似120 ~130)
發覺都好多組合同變化 :71:

coming ...再諗下train多一個人物..先再練 tag ..

下次再同你online 打過:71:
我入左360港版 (亞版)  普通版, 一樣有齊家用版DLC同埋街機版特典(100萬G及特別稱號).
getterwing2 發表於 16-9-2012 08:55 PM

啊~~~ 唔該晒!因爲美版好似冇Lili條裙,所以想問清楚d先啫~
咁我叫我個frd幫我入港版得啦~

幾日就爆成就, 只因為 ...
getterwing2 發表於 17-9-2012 10:01 AM

咁鬼謙~~~:@

我諗我買左都要train一排先敢挑您機~~~~:(
更大穫係..打down 左..完全唔識點有效起身 or 反擊對手:6 ...
滴滴仔 發表於 17-9-2012 12:24 PM

努力型天才+油~~~我ff完會挑機架~~~:p
啊~~~ 唔該晒!因爲美版好似冇Lili條裙,所以想問清楚d先啫~
咁我叫我個frd幫我入港版得 ...
Devil_Fudou 發表於 17-9-2012 12:38

港版跟日版, 齊o西野. 放心!
咁鬼謙~~~

我諗我買左都要train一排先敢挑您機~~~~
黑色三連敗 發表於 17-9-2012 12:41

呢隻真係要學下先會識玩同領略到樂趣~~~
更大穫係..打down 左..完全唔識點有效起身 or 反擊對手:6 ...
滴滴仔 發表於 17-9-2012 12:24

俾人打down左之後點樣起身, 或者幾時起身, 真係好重要的課題!  說明書有講幾種起身方法, 種種都有用, 總之就係唔好俾對方估到.

fight lab教咁多野, 但又唔教起身, 奇.