Toysdaily 玩具日報

查看: 15948|回復: 58

[3A/ threezero] 今日去見到有3a零售版tommy red full set賣呀,好多貨

有興趣既ching快上雞旺1樓睇啦
回復 1# mickey308308

thanks for the news!!!
咁價錢比官網價有冇貴好多?
7仔都賣得好貴, 小影比訂價貴左一倍....點解呢SET咁好炒架:70:
我昨天去取貨,都見到師兄所講一樓有很多.但係有兩個款已經沒有貨.小姐說:已經早早被人訂晒..我喜歡的係TommyRED.但係個價比起之前訂貴了.
下次3A有新野都要早訂..有時訂貨我覺得無咩安全感,但係又真係平D..試過無貨tim.
應比人大手大手入左炒起...
我覺得幾靚先入隻TOMMY RED...但係我覺得個價錢可接受...因為PREORDER完左既話..就唔應該用個個價去比...咁PREORDER一定係最抵嫁啦....如果現貨價係自己接受到而又中既話..就早入好過....唔入既話..如果隻公仔之後無晒貨OR炒更貴...會後悔嗎?
P.S -- rudesbarry .... CHING 我入TOMMY後...真心覺得上慼覺係正既.....正過之前個隻....
回復 3# rudesbarry

我係7仔入既...折左就 $101X ....
7仔都賣得好貴, 小影比訂價貴左一倍....點解呢SET咁好炒架
kevin6 發表於 4-4-2012 10:47 AM

wa, double? so crazy........
請問七仔係邊呀????????
請問七仔係邊呀????????
牧神 發表於 5-4-2012 12:23 AM

銀城地庫,近(PUMA ShOP)
銀城地庫,近(PUMA ShOP)
base 發表於 5-4-2012 12:38 AM

THANKS呀∼!!
wa, double? so crazy........
kingeltshan 發表於 5-4-2012 12:20 AM

星期一7仔既不快經歷:
早在上星五放工落7仔走左轉, 當時問四眼話事人黎緊會唔會有AK Retailer版既現貨, 佢答我星期一大約6點會返貨, 會有少量現貨, 先到先得, 個價會係比訂既貴1魚左右.
星期一放工第一時間撲落去, 到前大約5分鐘打多次電話問批貨到未, 電話中人仕答我已返貨, 仲有少量現貨, 之後5分鐘我到左諗住買Shadow2同埋Penumbra, 但四眼話事人話現貨無喇(通電話前後5分鐘), 都係要留俾訂左既人先wa, 仲話下星期仲會返貨, 但無講會唔會加價.
如果而家如師兄所講7仔有貨但炒到接近Double, 甘就真係得罪講句, 有貨扮無貨, 原來自炒, 甘樣做生意法, 好快會做衰自己而無人再幫襯:53: :53: :53:
回復 13# toms110
其實我有少少覺得7仔D人唔係好中意同人傾計...好似唔係好想理人咁....

CHING...我都見到而家D SHADOW2 坏炒到去12XX.....真係過份左少少 (因為出左唔耐...)我係7仔買隻 TOMMYRED都想左一晚....
第日買完之後去雞旺見到有得買..又多款D...個老細見到我袋野就同我傾左好耐...因為之前成日問佢野...但佢都有野咁 )慼覺勁WELCOME....好NICE (去過既CHING就應該都知)
佢D 3A野都平過7仔少少啦....
CHING...唔洗咁燥...唔中意去7仔咪去雞旺囉....咁做生意係點都會 9少少....
我地係消費者...係邊度買野係我地既自己...開心咪得囉
...... too bad..........