Toysdaily 玩具日報

樓主: mickey308308

[3A/ threezero] 今日去見到有3a零售版tommy red full set賣呀,好多貨

岩岩係FB見到HT都有得賣!!但唔知個價係幾多??
U.TOYS 發表於 5-4-2012 06:20 PM

只得喪屍同Tommyred有現貨:ar:
$$$$$1080.............
回復 47# leungcch
我仲以為會平少少...:56:
我係7仔買...$101X(會員折)..可以平少少
回復 49# mickey308308
我最後雞旺買...貴少少
只得喪屍同Tommyred有現貨
toms110 發表於 5-4-2012 08:08 PM

單眼仔都無晒???
回復 51# kevin6

單眼仔....雞旺之前有...見佢好多貨...CHING去睇下啦...個老細俾我玩左一陣...幾正...
今日終於去買左第一隻3A, BBICN TK∼正呀!!!
單眼仔都無晒???
kevin6 發表於 5-4-2012 10:33 PM

你講Junglevet同埋Johnson?? 有~~
如果可以等,去sideshow訂,囡囡要waitlist,tommy red可以訂。不果可能要等成個月,9魚左右。
THANKS 兩位CHING, :71:
7仔都賣差唔多9百, HT同雞旺會唔會平DD呀~?
回復 55# goodies

在SIDESHOW訂, 運費要2-300, 仲貴過現貨

回復 56# kevin6 昨日問過廠7仔,平ht $10.........
星期一7仔既不快經歷:
早在上星五放工落7仔走左轉, 當時問四眼話事人黎緊會唔會有AK Retailer版既現貨,  ...
toms110 發表於 5-4-2012 01:28 AM

7仔今日真係好似返左好多Shadow2同埋Penumbra,我都買左1 set3個人類。聽到其他ching都話個價ok por....比pre-order貴左D......不過呢set野D zombie咁多,真係 "宅"死D鋪架(HT好似都 over $11xx),你幫佢入zombie(平)就賺左 la!