Toysdaily 玩具日報

樓主: mickey308308

[3A/ threezero] 今日去見到有3a零售版tommy red full set賣呀,好多貨

x 3
自己訂好過...3AA have discount~~~
jerrytang617 發表於 5-4-2012 11:18 AM

3A retailer版本係Bamba上面無得訂架, 只有硬食街舖訂價:42:
頭像被屏蔽
You need to talk to them before confirming your order, that's the rule there !!!!   You ne ...
RRAAYY 發表於 5-4-2012 11:19 AM

唔該師兄提點, 不過之前都試過用我個fd既QQ傾好哂價錢, 等左成兩個禮拜都未收到貨, 再同個賣家傾, 佢先至話賣哂, 只可退返錢俾我 (頭尾搞左超過一個月, 隻Medic就係甘升, 最後都要上Y拍捱貴貨)
其實最初開訂全部鋪都係 retail price, 同其他 3A products 同樣,現貨冇可能平㗎 .... except zo ...
RRAAYY 發表於 5-4-2012 11:22 AM

我星期一落到7仔無貨賣當日, 佢仲拎張之前收AK訂貨既彩色海報個價俾我睇, benumbra同shadow2都係1魚1幾......
回復 13# toms110

毫無疑問7仔個價而家真係貴咗, 訂or現貨都係
所以我而家都少幫襯
但喺話佢有貨扮無貨然後拎去炒...我就有小小回應:
喺呢套AK retailer大陸有貨幾日(約一星期前)時我曾去過7仔問價,
問的是肥肥地戴眼鏡的話事人(以我所知有個瘦的都是戴眼鏡)
呢位店員俾我嘅答案大致同你一樣, 都喺先俾貨有訂的, 但會有少量現貨,
但係當時佢報俾我個價已經係over 1K, 無得留貨
同你講嘅貴一魚有出入
Anyway, 賣現貨賣得貴好正常, 賣m記嘅超人店係代表
講到尾鬼叫自己無訂咩...
我都等緊隻Tommyred, 平少少等耐少少都ok
其實最初開訂全部鋪都係 retail price, 同其他 3A products 同樣,現貨冇可能平㗎 .... except zo ...
RRAAYY 發表於 5-4-2012 11:22 AM

甘舖頭賺錢理所當然既, 佢有現貨賣貴D都有人搶住要就真係佢本事喇, 我上過網睇過, Little Shadow2、Penumbra個售價係USD$100囉:60:
回復  toms110

毫無疑問7仔個價而家真係貴咗, 訂or現貨都係
所以我而家都少幫襯
但喺話佢 ...
NAVIgator 發表於 5-4-2012 11:43 AM

佢show張開訂既海報俾我睇既時候, 我好清楚見到Litthe Shadow2同埋Penumbra既訂價係壹壹易零同壹壹死零, 佢就話現貨係呢個價加一魚, 但係而家就無貨喇, 你等下水啦, 一個星期左右就有喇, 但無回覆下水係賣咩價囉
佢show張開訂既海報俾我睇既時候, 我好清楚見到Litthe Shadow2同埋Penumbra既訂價係壹壹易零同壹壹死零,  ...
toms110 發表於 5-4-2012 11:49 AM

as far as I know, that's the 2nd round pre-order by them.......  and the order has already cut previously by 3A.   Anyway, glad that you finally got your items !!!

but since 3A usually won't distribute to retailer, but they are the only shop with special relationship with 3A.   it's better to order online, especially with 3AA membership discount.
呢套幾正,炒起咗又唔係咁多貸,想跌番真係有d難度.Penumbra $12xx放棄咗lu.
回復 31# toms110

then just go for Bambaland Exclusive lor...........apart from colour........they look alike......:!

I bought so many 3A in the last few months..........and needa reserve some budget for Reventure exclusive....:78:
回復  toms110

then just go for Bambaland Exclusive lor...........apart from colour........ ...
jerrytang617 發表於 5-4-2012 12:28 PM

Me too ar c-hing, I also must to keep the money for the 3AA order on 10Apr and coming reventure:$
果頭講果頭郵局就送到公司, 真好, 假期前入到手:)

回復 19# toms110

請問CHING "海灣" 係邊呢..?
回復  toms110

請問CHING "海灣" 係邊呢..?
mickey308308 發表於 5-4-2012 02:01 PM

e悲........:45:
岩岩係FB見到HT都有得賣!!但唔知個價係幾多??