Toysdaily 玩具日報

樓主: mickey308308

[3A/ threezero] 今日去見到有3a零售版tommy red full set賣呀,好多貨

星期一7仔既不快經歷:
早在上星五放工落7仔走左轉, 當時問四眼話事人黎緊會唔會有AK Retailer版既現貨,  ...
toms110 發表於 5-4-2012 01:28 AM

其實所謂 Retail ver, 都早早係鋪收曬 order, 都係無現貨㗎。

D 鋪要全套入,好似扭蛋散買,受歡迎款賣貴D正常不過。Zomb 就可能正價或更平買到。其實大多地方係唔會有現貨。

總之3A 就要訂啦。

你要買最受歡迎嘅2隻,機會比較渺茫,因為佢地最早訂爆。
回復 13# toms110

錢係要搵,但有d唔駛開個double囉.我都焗買咗隻Tommy,怕遲d炒得仲勁.
當年訂時未玩3A,冇訂,依家冇嘢要追,全部自己可以訂,仲鬼會幫襯佢.
我而家都冇去七仔啦,多數自已訂,佢成日set d 價真係過份左
其實所謂 Retail ver, 都早早係鋪收曬 order, 都係無現貨㗎。

D 鋪要全套入,好似扭蛋散 ...
RRAAYY 發表於 5-4-2012 08:33 AM

星期一晚(事發當晚)已於海灣直購左隻Shadow2, 直購免運費Total都係1魚2, 我之前已經搵呢個海灣賣家直購左隻Tommyred, 人地免運費都係8紅魚有找, 呢度應該有好多師兄都幫襯過佢, 知佢係邊個.
我唔高興係你炒貨你既事, 但你唔好扮哂仁慈, 講到好似私人醒,***星期一有貨呀, 得好少架咋, 你想買就快喇, 唔好話俾人聽呀*** 甘樣, 原來自己keep黎炒, 即係我星期一幾時黎到, 佢都唔會賣俾我 (可能當時佢未諗到個炒價定幾多, 所以就話要留俾D已訂既客先), 枉我仲甘傻仔, 由旺角道5分鐘極速跑去佢舖頭......:blame: :angry: :53:
我而家都冇去七仔啦,多數自已訂,佢成日set d 價真係過份左
tonylee12003 發表於 5-4-2012 09:17 AM

x2 :71:
自己訂好過係出面捱貴
係cwb 紅坊訂咗兩女都係七百頭, 超開心~~~~~
星期一晚(事發當晚)已於海灣直購左隻Shadow2, 直購免運費Total都係1魚2, 我之前已經搵呢個海灣賣家直購左 ...
toms110 發表於 5-4-2012 09:26 AM

點解唔去淘佬? 運費都平好多.
回復 21# natchan

cwb 紅坊 係邊度, 可告知?
點解唔去淘佬? 運費都平好多.
RRAAYY 發表於 5-4-2012 10:53 AM

因為就算你Bid左, 佢地都可以話無貨, 仲要Bid10次10次都係甘:53:
係cwb 紅坊訂咗兩女都係七百頭, 超開心~~~~~
natchan 發表於 5-4-2012 10:45 AM

係咪車仔麵檔隔離上電梯果個商場??
x2
自己訂好過係出面捱貴
Mr.DL 發表於 5-4-2012 10:06 AM

:45: x 3
自己訂好過...3AA have discount~~~:52:
因為就算你Bid左, 佢地都可以話無貨, 仲要Bid10次10次都係甘
toms110 發表於 5-4-2012 11:07 AM

You need to talk to them before confirming your order, that's the rule there !!!!   You need to install AliWangWang !!!
因為就算你Bid左, 佢地都可以話無貨, 仲要Bid10次10次都係甘
toms110 發表於 5-4-2012 11:07 AM

呢個我都試過,所以信心一般!
其實玩咗禁耐真極大愛至會Y拍,否則買不到便算了
甚麼排隊特別版,F5 撳餐飽都係咪搞:38:
錢唔係最大問題,反而影響心請就幾錢幾靚都補唔返:52:
信念不變:”始終都係下一隻至係最靚”:71:
回復 25# toms110

係呀~~~~~~
回復  natchan

cwb 紅坊 係邊度, 可告知?
paipaipai314 發表於 5-4-2012 11:06 AM

其實最初開訂全部鋪都係 retail price, 同其他 3A products 同樣,現貨冇可能平㗎 .... except zombies.