Toysdaily 玩具日報

查看: 4724|回復: 11

[個人收藏] 停不了的3A入貨(多圖注意)

早2日又再係tb入了5隻3A...真係中毒太深...想忍手唔買都忍唔到...今次入了2隻WWR黑白鬼怪單鼻..1隻運動版jc..1隻病態女友版tommy.同佢條女Little Shadow...沒影開相..所以只用手機相..同大家分亨

之前入了2雙黑白守夜人..今次入埋佢d下屬...玩後發覺整體好玩d..個款仲有d似星戰d白兵...

早前已經買左黑同白jc...初時覺得黑jc最型..但實物就是白jc好d...但今日玩埋呢隻運動版jc..無可否認..呢隻應該是最正個隻....

金雞獨立...真係jc特式.唔擺呢d姿勢真係唔得.....抓地能力超強...擺好耐都唔會跌...勁

最後是tommy 2公婆..因為之前入左佢老豆..所以先入....因為衫褲關係..可玩性唔高...好彩入手價唔貴....

最後是今次的戰利品大合照.....
一日一3A,醫生遠離我:66::66:
繼續唔好俾佢停.....Yeah
keep going !!!!!!!!!!   Start collect those WWR robots !!!!!!!!:74:

I want that little shadow too......... but with 2 new versions coming in Dec, I gave it up :help:

Keep buying both HT and 3A got me crazy :o
我都啱啱收左3件貨,黑白TQ同JC套裝,要等星期六日先得閒玩
thank you another 3A idiot!
頭像被屏蔽
我都唔知黑白de plume會有機會大炒..只是憑喜愛買..不過聽完你講....好彩有入到..唔係遲左食大抄價時..就真係唔會入了...
搂主好有米喔。。。一次过入5只:71:
我聽日又收set Tommy 加喪屍2pack set ,呢期都中晒3A毒:70:
越踩越深....:52:
Ging!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:34:又一CRAZY COLLECTOR~