Toysdaily 玩具日報

查看: 3184|回復: 15

[3A/ threezero] 有關後追舊物 3A Medic Grunt

只怪小弟遲認識3A...愈來愈中3A風格...睇翻舊post...發覺隻Medic 好正
去拍賣網睇...都差不多千八,二千銀...想問下c兄總追唔追得過?
或是展望未來?
其實隻Medic當初開售價幾銀?
C兄知道的話...希望可以比意見
追唔過 如果你係中意 Grunt個外形既可以等
因為佢有D似白兵, 好多色coming:58:

but 如果你係中意Medic Grunt 既色 就入啦
因為佢唔會重出, 而且逾來逾多色出, 就逾來逾多儲, 到時逾來逾多貴....:31:

Medic當初開售價 Retail Price: USD $125 (before 3AA discount) from 3A wiki

p.s. Medic Grunt 個色同舊化一流, 仲有Medic Square Mk ii ~ maybe....!% - !^)) 可以考慮
3A野後追一定貴, 無計, 隻MEDIC個色同工具都好特別, 同埋跟埋隻SQUARE,
如果真係想要MEDIC的GRUNT就唔使諗去馬, 如果想要GRUNT的話其他款平好多.
JUNGLE GRUNT都唔錯都有跟隻SQUARE.
3A野後追一定貴, 無計, 隻MEDIC個色同工具都好特別, 同埋跟埋隻SQUARE,
如果真係想要MEDIC的GRUNT就唔使諗 ...
varitronix 發表於 8-3-2012 09:17 PM

小弟都係後追咗隻Medic, 佢的確係靚, 但係我追佢嘅主要原因, 係隻Emergency個價太癲, 所以我退而求其次......:31:
小弟都係後追咗隻Medic, 佢的確係靚, 但係我追佢嘅主要原因, 係隻Emergency個價太癲, 所以我 ...
toms110 發表於 8-3-2012 10:08 PM

Emgy Grunt.... 真係好正…尤其個盾…:50:
Emgy Grunt.... 真係好正…尤其個盾…
Baka 發表於 8-3-2012 10:33 PM

可惜太貴了....:49:
Haven't received any new 3A product since Medic Grunt ............   I hate delay in shipping :55:

Where is my AK retail version and Caesar :63:
後追,貴成倍.甘心比既話無問題.
有耐性既,就慢慢等,希望將來再有好物出.
最後小弟還是追入medic了:$
心諗大軍不可以缺少這medic呢,就算要捱貴價:42:
至於其他grunt就慢慢等出新野
就係迷戀3A 果種藝術品和玩具的結合:71:
最後小弟還是追入medic了
心諗大軍不可以缺少這medic呢,就算要捱貴價
至於其他grunt就慢慢等出新野 ...
hongkitchan 發表於 9-3-2012 02:11 PM

CHing, congratulations, 你就好啦..落到手, 之前我都有諗後追Baka, 但係呢隻依家比人炒到同89 Batmobile同價.

眼見c兄們的正相...也要跳入這3A坑啦:43:
毒死我lu:handshake:
MEDIC 我最後都後追咗, 不過好在遇到好心人出讓, 唔使食炒價. :)
MEDIC 我最後都後追咗, 不過好在遇到好心人出讓, 唔使食炒價.
varitronix 發表於 9-3-2012 11:45 PM

真係very nice
相信沒有甚麼比得到心頭好更痛快
而且係好價
另外我訂左隻狙擊手
務求令大軍更齊正
I think the price for Medic Grunt is still acceptable at this moment ...........  it is the best grunt I got ..... because I don't have EMEG grunt :53:
I got my black grunt !!!! I love him a lot!!!!
But I still think Emgy is the best.... Orz