Toysdaily 玩具日報

查看: 5772|回復: 25

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(8) ::冷冰冰之DEEP POWDer BRAMBLe::

呢隻巨炮飯煲應是第一隻3a出品的1/6機械人!! 我第一次留意佢係在BLANC de PLUMe的海報中.....當時重諗....邊有可能可以有呀....:44:

當小弟搵到BLANC de PLUMe後已積極搵呢隻雪飯煲....但搵了幾個月都沒有....又係死心時又再突然出現!!緊係志在必得啦!!:35:

但食左後2個星期HK亞姑有隻超價的放出來.....雖然最後比我呢隻平1/3....但摸佢時都會自我吹眠甘嘩....睇下D手感幾正!! D油幾厚!!:53:

:50: 究竟仲有幾多好嘢:71:
Bi大 幾時入埋隻 "黑飯煲" ~ :p
呢隻巨炮飯煲應是第一隻3a出品的1/6機械人!! 我第一次留意佢係在BLANC de PLUMe的海報中.....當時重諗....邊 ...
BiODD 發表於 1-3-2012 09:43 PM

等佢地飯煲三兄弟快d團聚 ~ :handshake:
u have all " snow" set??
wah!!!!
Holy Cow !!!!!!!!!!!!!!   :no:

I did bid on this one in Yahoo too ..............  but the final price is ... :unhappy:

:o:o:o  I did not see this post.
:71::71::71:   您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
嘩…乜解佢地咁温馨先 仲乜解d相咁毒先 :53:
岩岩由大陸返黎又比你毒親喇:63:
Blanc blanc blanc!!!! 好型牙this set!! my fav de plume and my fav bramble !!
嘩,B大仲收埋幾多好野呀.....?:59:
呢隻唔知要幾錢呢?:43:
好物+好相=好正啊:71:
WOW~呢隻真係唔錯!真係好有 snow feel wo∼
wwrp 有冇出過?
回復 12# kaiserfrog19

Kaiser 兄 應該冇出wwrp 呀 不如你又入一隻玩
回復 2# on111048

大大....我都唔知自己有幾多隻3a了......:)
回復 3# ATOM2003

飛大,有克飯煲????? 是否nightwatch呀???:no: