Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BiODD

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(8) ::冷冰冰之DEEP POWDer BRAMBLe::

回復 5# paipaipai314

NO AR.......:@
回復 6# RRAAYY

...............:$
回復 8# 甘大滋

甘大......走左由佢啦.........:D
回復 10# LEMONed

我都唔知自己幾時會停.......AW比條路行下啦~~~:die:
回復 11# yiha9944

感謝~~ 3a真係好正~~~:shy:
回復 12# kaiserfrog19

K大.....WWRp有隻WINTER但不是呢個花.....:what:
回復  ATOM2003

飛大,有克飯煲????? 是否nightwatch呀???
BiODD 發表於 3-3-2012 02:51 AM

Yes ~ :75:  打死不離三飯煲兄弟, 靠你了 BiO大大 ~ :74:

回復 22# ATOM2003

飛大......禮......禾都唔記得佢啦......橙啦......又多一隻要搵......好似茅daymatch啊是否?[:26:
回復  ATOM2003

飛大......禮......禾都唔記得佢啦......橙啦......又多一隻要搵......好似茅daymatch啊 ...
BiODD 發表於 3-3-2012 07:39 PM

Yes BiO大 ~ 是茅出DAYWATCH的,  所以放心搵少一隻 ~ :78:
WA WA WA WA WA WA WA{:1_201:}
樓主請問入手大概要幾錢?:77: