Toysdaily 玩具日報

[其他] 2012 戰隊 特命戰隊 開心討論區 (推到完場 ^0^Y)

各位C兄,
小弟完成左啦^^

可以去呢度看看^^
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?from=notice&tid=180188
謝^^
侍戰隊只看了兩集但已俾「主公」電暈咗,人物塑造似superman一夫當關多過要靠隊友爆小宇宙的典型戰隊,美國隊長日版乎?
頭像被屏蔽
奇!竟然到了星期五都冇人講第六集,等我開個頭先。
終於都三機大合體,但係...我以為睇緊GGG...特命紅合體前應該要叫"Final fusion!"至啱!!
終於都三機大合體,但係...我以為睇緊GGG...特命紅合體 ...
SnakeKing 發表於 6-4-2012 09:00 PM

咁司令室個女仔要好大力地扑個制先得喎^^
終於都三機大合體,但係...我以為睇緊GGG...特命紅合體 ...
SnakeKing 發表於 6-4-2012 09:00 PM

:@唔通…又要每集一塊玻璃?
SnakeKing 發表於 6-4-2012 21:00

冇錯,照抄咁滯,合體用防護罩完美呈現!
冇錯,照抄咁滯,合體用防護罩完美呈現!
icyhugs 發表於 7-4-2012 08:55 AM

仲要同樣都係綠色.....
咁司令室個女仔要好大力地扑個制先得喎^^
jaffehung 發表於 7-4-2012 12:20 AM

咁出絕招果陣咪要司令開鎖:DD
yugi 發表於 8-4-2012 11:50 PM

個造型....令我諗起炎神......
大獲!!!!!!!!

嘩~多變化道吖, 每架機都KEEP住三變又合得體:71:~
不過隻青蛙身就同隻3號機身差不多一樣:67:....
嘩~多變化道吖, 每架機都KEEP住三變又合得體~
不過隻青蛙身就同隻3號機身差不多一樣....
最終章 發表於 9-4-2012 03:16 PM

一樣都正常既,
因為佢係同1及2號機合體的,
所以青蛙的構造要同3號機一樣先合到體~~
嘩~多變化道吖, 每架機都KEEP住三變又合得體~
不過隻青蛙身就同隻3號機身差不多一樣....
最終章 發表於 9-4-2012 03:16 PM

近期電影版部機都同主角機差不多只係改少少:67: