Toysdaily 玩具日報

查看: 116093|回復: 259

[其他] 2012 戰隊 特命戰隊 開心討論區 (推到完場 ^0^Y)

2012 戰隊 特命戰隊  開心討論區 (推到完場 ^0^Y)
SUPPORT!:71:
雖然主角唔吸引, 希望故事會好d啦:71:
睇左頭幾分鐘 感覺良好 :73:
暫時覺得比想像中好:71:
機械人 CB 01 果然幾正
希望之後會愈做愈好
我都睇左, 三位主角都麻麻地, 個機械人都ok得, 不過個dx玩具就麻麻啦..........希望大合體ok la!!!!
大合体官圖送上:)
回復 5# andytkw1977

五字頭耗子的玩具觀察

睇落都OK既, 不過都係等食玩.....
大合体官圖送上
回復  andytkw1977
Tachikoma 發表於 26-2-2012 07:43 PM

唔知係咪DX問題,3合1好像已怪怪地咁:80:
My feeling is not so good. The first impression of gokaiger was great, but I don't have such feeling.

The 合体 is not good either............

Hope to have improvement later.
雖然女主角唔多掂,不過第一集還是有靚女俾大家睇

日本當期大熱水著女優(還會唱演歌)---吉木りさ

(早於2004年已經出道,不過近兩年先開始大熱,所出版的幾輯DVD曾連續獲得

日本Amazon最高銷量

2/26(日) 7:30∼
テレビ朝日「特命戦隊ゴーバスターズ」桜田リカ役

其實她以往已經出現於"特搜戰隊"第3,4集,演 フラグラント星人・衛里香,

今次就出現於"特命戰隊"

以第一集來説 個人覺得比「海賊」「侍」等好看呢:71:
睇到特命陣形人物之中有個「疑似」反派指揮官, 總覺得會係另一套 Ultraman Nexus (你地睇左字幕? 我未搵到?) :?
睇到特命陣形人物之中有個「疑似」反派指揮官, 總覺得會係另一套 Ultraman Nexus (你地睇左字幕? 我未搵到? ...
garykctse 發表於 27-2-2012 08:56 AM

昨晚已出左字幕............
回復 13# yugi

唔該哂 ^_^
以第一集來説 個人覺得比「海賊」「侍」等好看呢
Tachikoma 發表於 27-2-2012 02:01 AM

同意 :71:
食左成年海賊 味精, 一套擁有34+1戰隊身份既 記念作, 實在屈機
相信 任何一套新戰隊 都會被比下去
但今集巨大戰真係令人另眼相看
以第一集來説 已交足功課 (本來都對依套冇期望)
雖然主要角色都麻麻地, 但希望故事會寫得好:$