Toysdaily 玩具日報

[其他] 2012 戰隊 特命戰隊 開心討論區 (推到完場 ^0^Y)

其實我都有印象,從前啲戰隊係好遲先有得合體架,
超力好似9集先合體=.="
jaffehung 發表於 6/3/2012 09:22

都係第7集, 因為「五星」係最遲紀錄保持者 :o
今集倒數偷左雞,由3分幾跳到一分多d:44:
套野向24致敬,太前衛烏,要突破的樣子....
套野向24致敬,太前衛烏,要突破的樣子....
hansolo 發表於 8/3/2012 22:01

「冇希望」果種灰暗色彩倒係同「未來」有 d 不謀而合 :80:
今集巨大戰keep住水準:71:
幾鍾意大猩猩無自信同香蕉飛彈既設定
上集倒數偷雞後今集倒數都省回:44:
今集巨大戰keep住水準
幾鍾意大猩猩無自信同香蕉飛彈既設定
我乜都冇曬 發表於 12-3-2012 06:00 PM

o的飛彈真係夠晒過癮:DD
頭像被屏蔽
香蕉飛彈,好好笑
poopoo 發表於 13-3-2012 08:45 PM

我覺得香蕉飛彈都未算好笑
最好笑係有蕉皮:DD:DD
我覺得成個基地同城市根本就係第3新東京市同nerv:DD

睇左2集,越來越鍾意小林san ge野,我覺得佢逐漸將戰隊成人向化,呢套將一直好多rider、特攝ge大bug位clear埋,我一直覺得點解d rider,戰隊可以係敵人出現後2下就去到現場,我成日覺得係用左隨意門。

今次因為要搶能源塔所以d敵人一定在附近一定範圍出沒,加上有交代 buster 用EVA輸送器送到最近最敵人出現地方,完全合邏輯,讚!

仲有整個EVA設定,三個適合者...又玩亞空間..我岩呀~~:$
睇左2集,越來越鍾意小林san ge野,我覺得佢逐漸將戰隊成人向化,呢套將一直好多rider、特攝ge大bug位clear ...
takeshi 發表於 17-3-2012 10:36 AM

我都好喜歡呢套作品,但人設除外...
我都好喜歡呢套作品,但人設除外...
Toro 發表於 18-3-2012 05:32 AM

特攝片樣GE野天生GE:66:
睇左2集,越來越鍾意小林san ge野,我覺得佢逐漸將戰隊成人向化,呢套將一直好多rider、特攝ge大bug位clear ...
takeshi 發表於 17-3-2012 10:36 AM

冇錯, 幾鍾意依套作品:71:
由其欣賞佢 加入返一個年紀大D既隊員(Buster blue)
雖然個樣就土D, 但做spy依D題材 最好唔好全隊都搵 o靚仔o靚妹做
有個穩重少少既反而似返個特務
紅同黃就.... 個人覺得麻麻地 XD
今集既巨大戰:71:
雖然開頭上車同變形用返舊片, 但巨大戰真係一集比一集好:$