Toysdaily 玩具日報

[其他] 2012 戰隊 特命戰隊 開心討論區 (推到完場 ^0^Y)

回復 121# stonekeung01

終於有第4,5人的資料!!
小弟入左GT-02, RH-03啦~^^~

歡迎到呢度看看^^
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=181777&extra=
橙色個個好kamen rider feel wo
Like
stonekeung01 發表於 5-5-2012 01:38 AM

這看來是扭蛋呢~~

呢套[特命戰隊]真係越睇越[特]別攞[命]~~~劇情悶到發瘟~~~主角們樣醜低B~~~

希望下月出新戰士+新機体,情況會有所改善吧....................................唉唉唉!!!
改名做 "玩命戰隊"!
上集 (第10話) 櫻田姐再出埸
儘管災難已經發生13年, 但對櫻田姐 在心靈上既創傷仍然難以沖淡
櫻田戰鬥既理由 就係將過去既悲傷(失去家人)轉化為正能量 (不想再重蹈覆轍, 典型既設定....)
紅藍黃 3線分開任務 分頭出擊既鋪排 令故事變得更寫實 同時不用分薄機械人戰既戲份 (配樂亦不錯)
依集 強烈感受到小林姐對311災後災民既激勵
希望311既災民可以感受到小林姐既敬意

一直覺得得3位戰士(不計buddyroids) 出動保護城市 實在少左D人/戰力
(雖然惡勢力暫時得1個人....) 期待beet buster!
11集的吐槽位明顯就是豹和猩猩合作使出久違了的立花兄弟絕技: 一飛XXXX射球!!:34:
呢套[特命戰隊]真係越睇越[特]別攞[命]~~~劇情悶到發瘟~~~主角們樣醜低B~~~

希望下月出新戰士+新機 ...
G-man 發表於 7-5-2012 12:08 PM

我只期望緊明年戰隊:oh:當非公認係今年戰隊算

睇落兩個新戰士造型真係唔錯~唔錯~唔錯~值得期待!!!!!!!!!!!
特命次次都任務失敗比人搶左野走:(

回復 134# yugi

特命戰啄最新嗰集嘅劇情>>>>>>劇情依然好公式>>>>>>>內容依然好沉悶>>>>>>>依然需要飛帶睇>>>>>>5分鐘就全部看完>>>>>>>收皮!!!!!