Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

估晤到gum快就cut order 鸟
話是話, 呢部車自从上次post張改左但又未final咁唧烂鬼相之後就再唔進一步唧消息, HT改左之後起码都應該post d final唧圖比大家睇下final作品係點, 依家部車唧消息不了了知HT唔係咁就想過關哈哇?

回復 467# thiam

可能HT真係有噤既打算喎, 好在又比你再次發掘到!  點解可以噤叻?
回復  thiam

可能HT真係有噤既打算喎, 好在又比你再次發掘到!  點解可以噤叻?
chankb 發表於 4-4-2012 08:15 AM

呢間公司唧(手工)出西名(正), 同時呢間公司唧(手法)更加出西名(@#$%),
兩年前Predator Berserker果單野之後, 呢間公司唧(手法)你認真要小心d,
睇小一眼唧話你d錢分分鐘都會掉落鹹水海.
回復 469# thiam

其實呢道每位Ching都要多謝你不持勞苦, 把握每一個貼的機會, 將呢間公司既醜聞當每日新聞噤處理, 由product未出搞到佢出街, 連唔對題的貼都為搞而吹一大餐, 希望其他迷途羔羊醒覺, 功德無量。

如果呢d心機用嚟搞正經嘢, 可能已經成為偉人或創一翻大事業了, 大大風雨不改的堅持及固執實在令人欽敬。
回復 470# chankb

CHing覺得我係玩野, 咁我都無野好講.
回復  thiam

其實呢道每位Ching都要多謝你不持勞苦, 把握每一個貼的機會, 將呢間公司既醜聞當每日新聞 ...
chankb 發表於 4-4-2012 02:44 PM

笑左, 佢以為真係有人讚佢.
有留意開佢D post, 都知佢係"HT 民主派" ga la. :38:

回復 471# thiam

我只是對你的行為表示欽敬, 回復支持啫。只要你對自己堅持, 終有一天大家會明白你一番又一番的苦心。

其實上班附近經常有一班雷曼迷債苦主, 日日在某银行門口露營, 要求賠償投資損失, 每天破口大駡,  初頭也有同情之, 久而久之, 也再沒有路人理會他們, 報紙重話其中有示威人者因壓力瘋了, 每天指駡銀行職員及其顧客, 話銀行騙人, 正常人覺得佢玩嘢, 但因為佢精神有問題, 所以難以明白, 不過大家唔怕佢無野好講, 因為明天他又如常風雨不改地指駡他人及银行了。完!

每次行過他們, 我也想起某君及某公司。

話時話, 你有訂89 Batmobile 嗎?
頭像被屏蔽
回復  thiam

我只是對你的行為表示欽敬, 回復支持啫。只要你對自己堅持, 終有一天大家會明白你一 ...
chankb 發表於 4-4-2012 03:38 PM

越來越多這類人,其實都幾同情佢地••••承受咗一D以為自己接受得到嘅風險:42:
最慘就係自己出咗事都唔知:52:
也虎開始有蝕賣單了
回復 476# Voucher
張單平左一魚:45:加車太大架.....香港100個玩家.我古得1個會入.:36:
我係其中一個入左。。。。。
竟然有蝕單去,我估2k2好多人都應附唔到,需要現金周轉都無辦法了^^
頭像被屏蔽