Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

一架要"皮六"
E神 發表於 3-3-2012 12:02 AM

sideshow唧野真係好貴.
回復 391# thiam

小弟定左1:1ironman bust。晤知幾時先有∼∼
回復  thiam

bunchan 發表於 3-3-2012 12:23 AM

1:1 ~
正~~~~~~~~~~~~~~
回復 393# E神

真系正,但晤知等幾耐 :70:
回復  thiam

bunchan 發表於 3-3-2012 12:23 AM

哇! 1:1. 咁CHing有無訂1:2The Legendary of Dark Mouth? 依隻大馬賣唧價錢一隻等于十隻DX Jack Sparrow. hai~sideshow d野睇好lor千其唔好搞.
回復 395# thiam

無wor,晤多中意,我之前都想訂robocop 1:1,不過sold out!!
War Machine 1:1只炮又好Q大wor,所以整系訂左battle damage ironman ja
回復  thiam

無wor,晤多中意,我之前都想訂robocop 1:1,不過sold out!!
War Machine 1:1只炮 ...
bunchan 發表於 3-3-2012 12:42 AM

1:1 mark 3 and war M,,,,, 我都好有興趣,,,,,,,
但,,,,,,冇位了,,,,,,,,,,,,,:79:
回復 397# E神

真系型到爆。 我考慮左好耐先訂
回復  E神

真系型到爆。 我考慮左好耐先訂
bunchan 發表於 3-3-2012 12:53 AM

訂價how much?~

HKD 半皮。。。。。
回復  thiam

War Machine 1:1只炮 ...
bunchan 發表於 3-3-2012 12:42 AM

我本来也想订1:1 robocop 但包邮寄、关税至少要RM3300,再加上第一批的完成品素质不理想,所以放弃了。现在等待HT 1/6, 1/4 EB robocop 以及 statue
回復 401# kkchan

最弊晤知几时先出呢、~~~~~
sideshow唧野真係好貴.
thiam 發表於 3-3-2012 12:19 AM

我覺得超貴價至好.........咁要好有愛至買,亦顯出玩家的貴氣,又覺得買回來的是極品:34:

好過四千元,話無錢買又唔係,但呢個價買大膠又覺唔值,成日掙扎,幾無謂。
其实会晤会系因为89架车比较简单,无TDK个架gum多花考。先所以觉得89架车大膠左??
其实会晤会系因为89架车比较简单,无TDK个架 ...
bunchan 發表於 3-3-2012 11:30 AM

你說得好中!:71: