Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

回復 405# mushroom

个人意见姐 ..hahahahha    不过我都订左!!
我覺得超貴價至好.........咁要好有愛至買,亦顯出玩家的貴氣,又覺得買回來的是品

好過四 ...
mushroom 發表於 3-3-2012 11:16 AM

哇! 咁搞法d玩家唧貴氣, 真係好貴下wor.. :x
哇! 咁搞法d玩家唧貴氣, 真係好貴下wor..
thiam 發表於 3-3-2012 12:40 PM

若果當自己係收藏家,就唔會介意。

那些貴價拍賣........點會覺得件野唔值錢,只係覺得無人咁多錢bid....
回復 408# mushroom

但系我去Metro comics订个价钱都ok wor.......起码晤洗我比运费先
頭像被屏蔽
個內籠2邊真係好求其, 好似搵紗紙磨平就算咁, 仲有個stand 晤該上番黑色啦, 不倫不類咁(但我無留意movie 係晤係) , 至於車身真係晤夠令射係事實, 個種黑色似灰黑色, 希望大貨會改善呢一點.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 411# kenyon12

我估好多人都希望有改善!!!
回復  mushroom

但系我去Metro comics订个价钱都ok wor.......起码晤洗我比 ...
bunchan 發表於 3-3-2012 01:21 PM

等我睇睇先,那些1比1在那個系列?
回復 415# mushroom

师兄可以去Metro Comics website look look....   
那些1比1在那個系列? 晤明你既意思??
頭像被屏蔽
回復 417# 鳳凰涅磐

hahahah nice, i think i have to do the same~~~
回復  mushroom

师兄可以去Metro Comics website look look....   
那些1比1在那個系列? 晤 ...
bunchan 發表於 5-3-2012 10:50 AM
之前有人話,有1:1的robocop賣......我想睇下相
回復 419# mushroom

o....gum你要去Sideshowtoys website la...Metro comics 无show ga......真系好鬼型ga.....不过应该soldout 晒lu