Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

CHing89年那部就算HT再出第二次都唔會有改良.
thiam 發表於 2-3-2012 10:47 PM

出return版...............
有d似啦,唔計d色既話,整體上都幾好
而且似乎再版機會甚微,要買就趁手
rex05 發表於 2-3-2012 10:42 PM

我都有咁念過, 等HT再版唧話可能係3/4年後唧事, 到時應該係出紧Batman Return.
唔知有無機會出呢部呢,型仔好多 !!
HT 出貨改到咁就好了

Uploaded with
E神 發表於 2-3-2012 10:47 PM

依隻靚, 依隻睇落好有跑車feel, 先唔好講個車身, 講個display stand, HT果個都西.
依隻靚, 依隻睇落好有跑車feel, 先唔好講個車身, 講個display stand, HT果個都西.
thiam 發表於 2-3-2012 11:13 PM

我只希望 ht 個架可以黑的,同令一點,就好了

不過呢架野都幾貴,,,,,,,,,,,,,,,
貴到嚇人,,,,,,,,,,:30:
出return版...............
mushroom 發表於 2-3-2012 10:50 PM

return版同89年依部有唔一樣?如果我無記錯after89年之後果几部batmobile好似無咁收欢迎.
return 同89 具體應該一樣ga bor
我只希望 ht 個架可以黑的,同令一點,就好了

不過呢架野都幾貴,,,,,,,,,,,,,,,
貴到嚇人,,,,,,, ...
E神 發表於 2-3-2012 11:17 PM

依部係toynami唧作品, 仲細部過HT.
依部係toynami唧作品, 仲細部過HT.
thiam 發表於 2-3-2012 11:27 PM

但貴 4倍,,,好 crazy
同埋 我覺得車門關上應該好睇好多lor
但貴 4倍,,,好 crazy
E神 發表於 2-i3-2012 11:29 PM

CHing唧意思係話貴過HT唧4倍, 會唔會係因為黎之外国手工, 係咁唧話可能會貴d.
return版同89年依部有唔一樣?如果我無記錯after89年之後果几部batmobile好似無咁收欢迎.
thiam 發表於 2-3-2012 11:23 PM

巧立名目,出多次,又唔會令到第一架跌價嘛
CHing唧意思係話貴過HT唧4倍, 會唔會係因為黎之外国手工, 係咁唧話可能會貴d.
thiam 發表於 2-3-2012 11:39 PM

一架要"皮六"   :30:
回復 388# E神

sideshow都系千幾美金ja ma
巧立名目,出多次,又唔會令到第一架跌價嘛
mushroom 發表於 2-3-2012 11:48 PM

依部應該唔會跌價, 可能仲可以炒得起添.