Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

回復 330# bunchan

唔係, 2008年the dark Knight batmobile tumble reluanch. 其實呢部唔錯kar, 開頭我都好似你咁唔多鍾意接受唔到新look, 可能係因為睇慣左舊果d長型, haa.., 不過後來慢慢睇睇耐左就越黎越覺得tdk tumble越靚, 2008年HT出唧時候当時我無錢買, 點知上天今次再比多次機會我, 開頭我都買唔落手, 不過有位CHing唧鼓励我就终于去馬左. 訂左咁貴唧野虽然係就係有d牙疼不過都几開心kea.
回復 331# thiam

哈哈哈哈原來系咁,玩玩具最緊要自己中意la.....咁大部野要塭位放真系晤容易Ga。
其實從batman forever 之後,我都晤系太中意, 可能學你話齋,唔多接受到新look啦。所以我最後到選擇訂左部1989,instead of Tumbler ∼∼:76:
我今曰都忍唔到手訂了:59::59::70::70:
回復 333# Wing012002

恭喜ching ∼∼∼∼∼∼
回復  bunchan

唔係, 2008年the dark Knight batmobile tumble reluanch. 其實呢部唔錯kar, 開頭我都好 ...
thiam 發表於 2-3-2012 12:50 AM

大大冇訂 89車?
回復 335# E神

我地好應該再鼓励Thiam Ching去訂lor......:34:
回復  E神

我地好應該再鼓励Thiam Ching去訂lor......
bunchan 發表於 2-3-2012 01:08 AM

無用唧CHing, 我已經练成左(刀枪不入). :o
回復 337# thiam

wahahahhahahahh~~~~~~:71:
有時間過2招黎好wor
大大冇訂 89車?
E神 發表於 2-3-2012 01:05 AM

依隻我唔訂, 不過我訂左tdk tumble.
無用唧CHing, 我已經练成左(刀枪不入).
thiam 發表於 2-3-2012 01:13 AM

訂左先算la~ thiam 大~~~~~~~
到時唔中意先放番出去~~~~~:75:
回復 339# thiam

:75::75::75::75::75::75::75:
回復  thiam

wahahahhahahahh~~~~~~
有時間過2招黎好wor
bunchan 發表於 2-3-2012 01:14 AM

no problem, 第一招, 空既是色, 第二招, 色即是空. :o 善哉善哉.
E神Ching有無訂ah gum???
E神Ching有無訂ah gum???
bunchan 發表於 2-3-2012 01:25 AM

個日咁岩去ht訂 隻 Nick Fury,
架車咁岩個日開訂,,,,,,,
小弟就咁岩擺底 22條魚比ht 了:52:
訂左先算la~ thiam 大~~~~~~~
到時唔中意先放番出去~~~~~
E神 發表於 2-3-2012 01:17 AM

哦尼托佛, 放屁, 放弃, 放飞機, 但都不會放tumble. 善哉善哉. :o