Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具是否總有玩悶的一日? 有沒有一些一玩就悶或玩極都不悶的玩具,大家都分享下呢~~

同意,PVC類型的我都會,最愛呢兩個
小小玩具迷 發表於 12-2-2012 03:39 PM

PVC確實5會玩厭..
不過都5排除會睇厭XD
順便放幾張自己比較有愛的收藏..:35:

想問tiga有什麼問題嗎???
小小玩具迷 發表於 18/2/2012 02:45 PM

他們說易爛呢
所以我也得小心的玩吧
雖然也不錯價錢買回來(其實是禮物)
但爛了的話也很可惜

不過隻玩具某些關節也奇奇怪怪的
例如一邊腳踝位使之不能完美貼地
LEGO 吧, 有D 都幾好砌的

我自己就比較鍾意CREATOR 系列, 一黎平有平玩,貴有貴玩..... 二黎造型唔錯, 同埋可塑性高
LEGO 既人仔, 我比較鍾意STAR WARS...係有D貴, 但我慢慢都OK既
對於我黎講, 就係山口式隻四葉妹妹囉.

幾乎每次去旅行都帶埋佢去, 連啲frds家陣都習慣左, 唔見佢就會問我y... 們

回復  ivan0012

MUV-LUV 不知火弐型
本來我睇個樣我都想買,不果唔知什麼來的,無咩點留意,記得的 ...
T__A__I 發表於 19-2-2012 12:16 AM

Got it at In's Point?  Anyway, congratulation! :77:
我玩唔厭嘅,一定係呢隻。

(偷桃)

全屋咁多野... 真係玩唔厭的一定係呢隻 !
( 偷圖的說... )

我D L class 都係同阿蘇買。。。

你都好,用$可以解決到!我D怨念物。。。已經唔係$可以解決口既問題。。。
第一位,MU Doctor Strange ! 呢隻真係揾得好苦 ! 拆都唔捨得拆 ! 加上新關節同愛,第一位真係非你莫屬!

第二位,MRS 雄火龍裝!可動,造型好,武器又多,加上呢隻做 Crossover 又真係好好玩 ~

第三位,MU Wolverine $ Deadpool,兩隻關節好惦,造型可比美 6 吋,當然仲有愛 ~

第四位,MU Captain America (70s)

第五位,MU Wrecking Crew ~~

攪乜咁多 MU...........
我BB個陣舊牙膠仲未玩厭
玩具是否總有玩悶的一日? 有沒有一些一玩就悶或玩極都不悶的玩具,大家都分享下呢~~

玩極都不悶的玩具 > friends 's toys :he: :he:
回復 70# 小小玩具迷

:71::64:
玩玩具唔需要多唔需要齊...
最緊要係真係鍾意先買返屋企~:43:
唔係既話真係...
一係就擺耐咗o係度篤眼篤鼻......
一係就收入盒打入冷宮......

最衰就係......:26:
哂錢又用哂d空間......:sad:
回復 71# 小小玩具迷

自己都幾鍾意老變呀~:handshake:
不過自己就係玩Beast Wars 姐, 覺得動物正呀~

少少收藏啦~:64:

其實識合體又識變形又真係比較吸引~
但係點解咁多識合體又識變形既角色, 而老變仍然可以咁受歡迎...
自己覺得因為d玩具出得唔錯!:71:

雖然同動畫有多少出入, 不過老變最好既賣點係
隻野擺咗10年, 都仲可以拎嚟變形!!!

其實自己有玩開笨大既高達......
d識變形既模型......
唔好話10年......
1年之後攞嚟變形都好危......:53:

我覺得老變d玩具真係玩得過呀~:71:
歷久不衰呀!!!:71:

我張相入面o個d隻隻都大過十歲啦~:DD
回復 80# bearbeanbread

四葉~!!!:64: