Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具是否總有玩悶的一日? 有沒有一些一玩就悶或玩極都不悶的玩具,大家都分享下呢~~

細個果陣  每次有新玩具想買又買唔到  就會覺得 果件玩具冇可能玩厭
空 發表於 12-2-2012 12:40 PM

我而家有好多想買又買唔到:63:
但我反而是騙自己,那個其實不是什麼好物~~(其實超想要:63:)
我自己鍾意睇玩具多過玩玩具,好多買回來玩具、手辦模型都會睇吓佢d雕功、設計、細位表現、留意吓設計者心思、誠意。
呢隻係好正o架

呢隻亦都係唔錯
cchong420 發表於 12-2-2012 12:52 PM

骷髏人好正!!!!:handshake:
怨念~~:die:
其實玩具玩極都唔會厭
不過, 要睇自己的經濟負唔負擔得起 ja
好老實, d 玩具越來越貴, 人工越來越唔見洗. ...
36韜 發表於 12-2-2012 12:52 PM

而家D玩具真的貴左好多,閒閒地都1,2百:cool:
四葉妹妹幾好,影相百搭,見到都開心
我自己鍾意睇玩具多過玩玩具,好多買回來玩具、手辦模型都會睇吓佢d雕功、設計、細位表現、留意&#215 ...
numan123 發表於 12-2-2012 03:29 PM

同意:),PVC類型的我都會,最愛呢兩個:78:

我自己鍾意睇玩具多過玩玩具,好多買回來玩具、手辦模型都會睇吓佢d雕功、設計、細位表現、留意&#215 ...
numan123 發表於 12-2-2012 03:29 PM

而家買件野返o黎真係唔會點玩
變o左係欣賞個 design 同造型多o的:DD
同意,PVC類型的我都會,最愛呢兩個
小小玩具迷 發表於 12-2-2012 03:39 PM

PVC不好玩,要玩真人。
家中最令我自豪的合體機械人,雖然新的文哥比這文哥更帥...
御姐喵 發表於 12-2-2012 12:21 PM

睇到呢張相我呆左...  
係我細個 有線 集集追既變形金剛...:$
我以前係玩具店搵極都搵唔到呢隻....
金色 :handshake:
我而家都係得...呢套變形金剛 其中幾隻配角..:(
而家既玩具唔知點解有種不太似玩具既感覺
牽一髮動全身...............小弟也是呢,結果每每一玩就是整個下午了..............
ivan0012 發表於 12-2-2012 12:10 PM
可是返5日半就是每星期都有那麼好心情那樣搞了......
心態真的不同呢!!!
小孩子時玩具就像足球,籃球一樣拋拋擲擲,而家我買玩具,像收藏品心態,又看他Q ...
小小玩具迷 發表於 12-2-2012 03:17 PM

........只能說........戰爭變了.........
第二個POST提過下,睇埋之前迪加個POST原來玩仲要睇埋天氣:oh:凍天特別易爛

依家只係開盒罰企,有時得閒唔係唔想玩下玩具,係真係太化學唔敢郁佢地
PVC不好玩,要玩真人。
gazza1211 發表於 12-2-2012 04:32 PM

呢個可以嗎??:35:
而家既玩具唔知點解有種不太似玩具既感覺
zzMANzz 發表於 12-2-2012 07:34 PM

同感~~~~~~:67: