Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.95~~~友情歲月~~~Fourze Basestates + Module Set 01

SOME大好POST必看.....................
wing0boy 發表於 29-1-2012 01:17 AM
謝 wingsir 支持~~~~~~~~~:77:
我換左一次ROCKET同DRILL就唔敢玩MODULE SET LA....個JOINT好脆弱...點解要咁玩法都唔用金屬JOINT或者第二個 ...
天龍之神人 發表於 29-1-2012 01:25 AM
抆出插入真係幾有心理壓力~~~~希望笨大快諗到一個更好GE方法啦~~~~~:55:

在此再多謝各朋友的支持~~~~~再祝新年快樂~~~~玩具滿屋~~~~:77:
想請問shf 的人偶大概多高阿 配marvel的玩具會太高嗎
想請問shf 的人偶大概多高阿 配marvel的玩具會太高嗎
marvelman 發表於 30-1-2012 02:31 PM
SHF 太約 14 cm 高~~~~marvel 玩具無玩唔知配唔配到~~~~:78:
回復 93# Somebody_Ex

先支持Some big!呢隻fourze一出我就買左啦!!!!!我想問,因為我隻fourze腳脾好緊,所以我加左d潤膚露落去,點可能我落多左,腳脾'條條X',過鬆......你咩方法整返緊d?:DD:die:
回復  Somebody_Ex

先支持Some big!呢隻fourze一出我就買左啦!!!!!我想問,因為我隻fourze腳脾好緊,所以 ...
ping_ho 發表於 30-1-2012 10:03 PM
THX ping_ho 兄支持~~~~:) 用潤膚露去整順個關節都係第一次聽到~~~~:(不過我諗只要用棉花棒或者紙巾抺乾啲潤膚露就應該無咁滑架啦~~~:)
未買module set 十五十六中,遲下價靚先入。
套劇真是幾熱血,配角都幾討好。除了位歌星兄好像有些不協調。
回復 86# Somebody_Ex

係海外玩家 (from California). I order most of the toys from Japan and HK. Shipping costs quite a bit. I wish I am in HK. :67:

Do you get into Kamen Rider Fourze Henshin Belt DX Fourze Driver? I am into it and collected 23 switches so far. :35:
未買module set 十五十六中,遲下價靚先入。
套劇真是幾熱血,配角都幾討好。除了位歌星兄好像有些不協調。 ...
ToysHunter99 發表於 31-1-2012 06:54 AM
買埋 module set 會好玩啲~~~啲配件質素都 OK 架~~~~:) 歌星賢吾雖然話同佢哋 friend 咗~~~但我都覺得有啲格格不入~~~~不過人物性恪係咁設計又講得過去GE~~~:)反而大文字啲霸氣無晒~~~而家好似變咗大茄咁~~~:(
回復  Somebody_Ex

係海外玩家 (from California). I order most of the toys from Japan and HK. Ship ...
squll 發表於 31-1-2012 07:49 AM
原來係海外玩家~~~咁買日本玩具條路會辛苦好多~~~:( 我無儲啲 switch 呀~~~~咁多嘢出要慳得就慳~~~~:55:
遲來的Support,
Some大作品,必屬佳品!:71:
遲來的Support,
Some大作品,必屬佳品!
Lobo 發表於 6-2-2012 04:35 PM
有心支持入黎留一留名已經係一個鼓勵啦~~~~早遲都唔係問題~~~~:)
我來支持了

今次的確挺好玩呢, 可動造型俱佳~特效地台很精美~
只是拆換手腳時總擔心會弄斷...:69:
另外很多盒的電鑽都見到滲線做得很隨意. 唉, 交給買家自己動手還比較好...
我來支持了

今次的確挺好玩呢, 可動造型俱佳~特效地台很精美~
只是拆換手腳時總擔心會弄斷...
另外 ...
手榴蛋包飯 發表於 6-2-2012 05:59 PM
盒盒個鑽頭滲線都好"求其"~~~應該係其中一條 line 出咗事~~~:( 可以證明笨大為求新年前出貨~~~QC 都可以當睇唔到~~~:67: