Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.95~~~友情歲月~~~Fourze Basestates + Module Set 01

Support Some Bro~~ :D
Thanks for such fast and great report~
I have yet to collect this SHF from shop....:die:
全部裝備都要拔手拔腳:50:
全部裝備都要拔手拔腳
yugi 發表於 25-1-2012 05:42 PM

買多隻保險D,禁搞法隻野實散:80:
謝謝...:77:很詳細的報告:$
睇完可以慳番唔駛入.留錢買過其他...:78:
Thx Some兄解答,咁應該係拍攝問題了~~~
拋開滲線,換件唔講,今次Fourze真係出得非常好,
對比番W同 ...
pein 發表於 25-1-2012 03:03 PM
W 一邊有上色一邊無上色~~~關節又唔同色~~~慳得就慳~~~:80:但OOO 直情黑色無色之餘~~~重加埋人見人"愛"GE BA 腳~~~全膠宴更加慳皮~~~:55:

十二宮可能入天蠍...其他五洗唸....80%全限定...
Galulu^^^ 發表於 25-1-2012 03:03 PM
令人懷念的園田老師~~~~~~~:oh:
頭像被屏蔽
W 一邊有上色一邊無上色~~~關節又唔同色~~~慳得就慳~~~但OOO 直情黑色無色之餘~~~重加埋人見人"愛"GE B ...
Somebody_Ex 發表於 25-1-2012 06:05 PM

其次我都係天蝎座~~~~~:35:
計埋兩隻恐龍GREEED其實OOO都有8隻只怕佢出唔齊
yugi 發表於 25-1-2012 03:06 PM
兩隻恐龍我有啲想佢擱置唔出~~~~~:shy:
暫時還沒有心理準備換手腳, 所以用這姿勢放入櫃當中
superterry 發表於 25-1-2012 03:23 PM
換得多真係唔好~~~~不過好似嘥咗套 Module 咁喎~~~~:(
呢隻正
不過本體炒到呢
saga522 發表於 25-1-2012 03:42 PM
等日版或者再販啦~~~~我都有啲想買多隻士啤~~~~:74:
support
我認為隻shf fourze其實都吾錯,但冇愛
可惜可惜
zero~004 發表於 25-1-2012 04:14 PM
咁GE樣又唔怪得GE~~~~:(不過怪人幹部同各女角應該有啲愛啦呱~~~:DD
SUPPORT:71:
這隻雖怪但真係幾好玩...宇宙來了:x:x
可憐既園田老師咁就俾人放逐左去太空了:sad:
:65:新年快樂啊!some大,這套拉打還真系沒睇過啊,的確有創意和跳出框架對於很多方面都很重要:71:,但是感覺宜家d拉打好似為了出玩具而出多幾個形態而出:76:,講翻玩具,雖然沒睇過,但系笨大都算出得可以:52:,可惜就系將d配件分開來賣,笨大真系唔會放過任何賺錢的機會啊:36:!最後,梗系多謝some大系過年期間發post:77:
好詳細:D:D:D
請問下大大
眼部實物睇都係深紅色?
因為睇劇入面眼部好似橙色

十卜 some 大, 但我對哩隻無愛..... 唔入了.:he:
ps: 會唔會有人print翻腰帶上面個公仔貼翻上去?

新年第一個回應帖,先祝森大及一眾玩具迷龍馬精神!
小弟見今日有時間都走去現 x 點諗住買 Fourze, 好幾間有開嘅舖都係以一套三盒形式作招徠,結果以五條魚入咗一套,一套咁買感覺內容豐富啲,亦比單買主體抵。
但我發覺有一點唔係好妥!?今似系列竟然用 Kamen Rider 而唔系過往嘅 Masked Rider 命名,有點唔統一...。
新年第一個回應帖,先祝森大及一眾玩具迷龍馬精神!
見森大留位,是否會介紹埋其它 effect parts 及 acces ...
Englishman 發表於 25-1-2012 06:46 PM

好似係舊款(或舊rider)的shf係用 masked 但 自 w 之後(w, ooo)係 kamen.
:71:Support
本人淨係入左本體, 其他parts睇到some大的相就好滿足:51: