Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.95~~~友情歲月~~~Fourze Basestates + Module Set 01

Some大終於出Post 十卜十卜....Some大新年快樂啊.......
話說今年你話呢只Fourze採用噶金屬腳噶關節 ...
kaikazemi 發表於 26-1-2012 10:20 AM
THX kaikazemi 兄支持~~~:) 金屬腳關節設計但轉咗膠腳~~~我諗係為咗經常抆出插入呢個問題呱~~~:)如事者多次抆出插入~~~咁金屬上面啲白色噴油會好快甩~~~:(
要重覆換件, 真係辛苦SOME大了
EFFECT PARTS應該可以放棄唔買
msz006_ver.ka 發表於 26-1-2012 10:30 AM
又唔算辛苦GE~~~只係用多咗時間同多啲驚險啫~~~~:DD
就係因為見到SOME大都整斷個BALL JOINT所以一直到現在都未敢買MEZOOL~~~
superterry 發表於 26-1-2012 10:46 AM
Mezool 我重未買多隻補番~~~未必有呢個心力~~~:60: 不過巿面好似比較少貨就真~~~:38:
睇耐左...呢隻順眼過000
滴滴仔 發表於 26-1-2012 12:16 PM
但下集出嗰隻 magnetic states 就點睇都唔順眼啦~~~~~~:44:
頭像被屏蔽
好正:71:,謝介紹,入左仲未玩:35:
:77:恭喜發財。
Joker就真係抵讚~~~
作為會場貨有好表現~~~
唔似得昇華系列古迦,
啲手已經甩哂色lu~~ ...
pein 發表於 26-1-2012 01:15 PM
昇華古迦淨係得番綠紫見得人~~~藍紅隻手淡到無色~~~:44:
剛到188看過實物, 個鑽頭D滲線過晒火位....
fktuen 發表於 26-1-2012 02:10 PM
十支有九支都出界~~~~嗰條line點解無QC GE~~~:68:
雖然換裝比預期諗既唔同
不過整體都好正...
P.S.
希望快D可以入手
F.S.飛煞 發表於 27-1-2012 12:03 AM
好似重有朋友用合理價買到~~~不過今日唔知會點啦~~~:(
冇左OOO既膠腳, fourze就咩都好d
big9kan 發表於 27-1-2012 12:58 AM
對 BA 腳真係"人見人愛"~~~:blame:四仔對腳如果變番金屬重好啲添~~~不過插得多會甩色又係另一個問題~~~:(
我新年之前行街 $248入......唔知係入得貴定平??當時冇格價
十卜some 大...:71:
呢隻加埋晒d parts都成隻大牛.... 真係普通版限定價
主角一定會再版, 唯有等...:73:
Good Photo Ar!! Support U!! :71:
好刖好矣,奈何BODY太小!:54:
like 爆!!!  我都入左一set
dohko 發表於 27-1-2012 01:00 AM
好玩嗎 dohko 兄~~~~~~:DD
o的 switch 唔見o左真係無仇報
究竟笨大係細心定係搵笨呢
cchong420 發表於 27-1-2012 01:16 AM
真係要好小心換~~~~一跌落地隨時會 byebye~~~~:55:
I preordered one set. They are shipping from Japan now. Need to wait for two weeks to arrive.

I d ...
squll 發表於 27-1-2012 03:24 AM
師兄訂日版咁激~~~~係唔係海外玩家呀~~~~:? Fourze 確係一套幾創新GE拉打劇~~~~我自己睇得好開心~~~~:)
好正,謝介紹,入左仲未玩
恭喜發財。
聶風 發表於 27-1-2012 01:04 PM
恭喜發財呀聶風兄~~~~而家應該開咗黎玩啦呱~~~~:DD
我新年之前行街 $248入......唔知係入得貴定平??當時冇格價
hongwohse 發表於 28-1-2012 12:19 AM
算OK 啦~~~~恭喜晒~~~~:77:

十卜some 大...
呢隻加埋晒d parts都成隻大牛.... 真係普通版限定價
主角一定會再版, 唯有等...
virtualman 發表於 28-1-2012 12:27 AM
THX virtualman 兄支持~~~~:77:而家好多都要一套咁賣~~~~淨買一隻未必會有好價~~~唯有等再販~~~~:80:
:handshake:SOME大好POST必看.....................
我換左一次ROCKET同DRILL就唔敢玩MODULE SET LA....個JOINT好脆弱...點解要咁玩法都唔用金屬JOINT或者第二個DESIGN 呢.....真係驚一"抆"即斷...
Good Photo Ar!! Support U!!
toy4jeff 發表於 28-1-2012 08:37 AM
Thx Toy4jeff 兄支持~~~~~~~:)
好刖好矣,奈何BODY太小!
monster3wu 發表於 28-1-2012 10:06 AM
唔算細囉~~~~~係個頭大錯覺令個身細咗啫~~~~~~:)