Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

display櫃正…珍藏仲正…我都係得你十分之一左右咋
display櫃正…珍藏仲正…我都係得你十分之一左右咋
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 09:16 AM

師兄您客氣啦:64:...您既收藏我許多都無(macross,重高,老變,魯魯修,SD,土偶等)...各有所好吧...而且見您只要清左d模型同疊盒...應該可以騰出空間吧...希望您早日順利上架兼找到心頭好吧...
回復 137# hehemimi

咦...你都有留意我架??哈...
回復  hehemimi

咦...你都有留意我架??哈...
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 08:08 PM

基本上依版每次有出新帖我都會八一八嫁...呵呵:35:

順道貼埋中午去九展既相...

依檔好多人圍....

場地中央位置....
回復 139# hehemimi

師兄,有無收獲呀??
師兄,有無收獲呀??
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 09:19 PM

好忍手,只係買左佢...
2 號??雖然我無興趣,但多口問是好價嗎??
2 號??雖然我無興趣,但多口問是好價嗎??
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 10:20 PM

係比較少見既1號..(1號銀色手腳雙條紋;2號紅色單條紋)...係高追價...4魚:(
回復 143# hehemimi

好彩我無愛.....哈....舊rider只係中意影月,近期ge就kabuto,555,w,ooo...我都唔係隻隻入,最想後追ooo....下年出花紅入晒去...呵:34:

好彩我無愛.....哈....舊rider只係中意影月,近期ge就kabuto,555,w,ooo...我都唔係 ...
超重神cyberx 發表於 8-7-2012 10:49 PM

剩下SHF拉打我也打算入晒昭和七人(1,2,v3,X,Amazon,riderman同Stronger)就收工....black同rx因為見實物接受唔到決定放棄...
:67:
black同rx太肉酸啦.....期望ver 2.0

本週一入-砂嵐之魔裝機手辦+SHF強人……近排無乜野中, 反而近日搵機戰手辦同找人做辦用左唔少時間....但進展一般...
由於之前客廳傢俬爛左...有感家中部份玩具放盒已久, 所以順手將原本書櫃變為玩具展示櫃...近一個月忙於將玩 ...
hehemimi 發表於 21-1-2012 11:27 AM

呢d扭蛋我都想儲.......但搵唔到
呢d扭蛋我都想儲.......但搵唔到
cmf12 發表於 19-7-2012 10:13 AM

已pm...請check:64:
本週一入……近排無乜野中, 反而近日搵機戰手辦同找人做辦用左唔少時間....但進展一般...
hehemimi 發表於 19-7-2012 06:25 AM

:71::71::71: