Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

老師言重啦!..,,,係您面前無人敢認強啦(我也認為離目標還有很長的路要走,也不知可否在有生之年可以完成 ...
hehemimi 發表於 7-8-2012 09:11 PM

咁客氣呀大佬,你的收藏是多而不亂,我的收藏是多而亂,所以好正!!
ching 個櫃 改得好好,好實用~~
我都唔知幾時先有一個:31:
咁客氣呀大佬,你的收藏是多而不亂,我的收藏是多而亂,所以好正!!
TD玩具老師 發表於 8-8-2012 10:31 AM

老師您謙虛至真啦..有誰看到老師家中收藏不動容呢...我想我連老師二十分一也不知有沒有()..:(
至於整齊也只限於櫃...我屋內收藏雖不至像老師多到放在走廊.但睡房書房也被盒佔領頗亂的:31:...只是沒有貼圖出來獻醜罷了......
無論如何也謝謝老師抽空參觀和留言....:64:
老師您謙虛至真啦..有誰看到老師家中收藏不動容呢...我想我連老師二十分一也不知有沒有()..
至於整齊也 ...
hehemimi 發表於 8-8-2012 09:48 PM

大佬太客氣鳥...有空多d分享玩具啦!
大佬太客氣鳥...有空多d分享玩具啦!
TD玩具老師 發表於 8-8-2012 10:08 PM

當然當然...至於"大佬"這個稱號受唔起啦...老師:64:
ching 個櫃 改得好好,好實用~~
我都唔知幾時先有一個
reita 發表於 8-8-2012 11:14 AM

多謝師兄光臨..依個櫃係現成在x惠買的...日後師兄買櫃可以考慮下...:77:
嘩!d機械人放得好密呀!
嘩!d機械人放得好密呀!
jackie1011 發表於 9-8-2012 11:26 AM

無法啦..海關無批地另加新櫃...我依家仲為點擺新入玩具上架頭痕緊....
回復 188# hehemimi

又係我呀...轉左ac,我都訂左宇宙騎士二號機,月尾先拎,8月對我黎講係死亡之月,成4千幾開支......:cool:
回復  hehemimi

又係我呀...轉左ac,我都訂左宇宙騎士二號機,月尾先拎,8月對我黎講係死亡之月,成4 ...
火星坊主 發表於 10-8-2012 10:50 PM

師兄多謝捧場...點解要轉acc?:(
上次手痕轉pw,唔記得pw:ice:
上次手痕轉pw,唔記得pw
火星坊主 發表於 10-8-2012 11:38 PM

原來如此....謝謝師兄再訪...:64:
依個月主要都係贖番之前訂d野...如果加埋日本黎緊d貨...同您洗費差唔多....
:44:

超能加爾到步……

櫃內最新因應新入玩具調動...
金剛飛天鑽由宇宙騎士區移至萬能俠區...原本個位係留俾真三一三號手辦):42:

宇宙騎士區騰出空間安放宇宙騎士2號機

勇者區再調動騰出空間....(將GGG放在GGGG展示架,可以偷多一行位)
多謝師兄光臨..依個櫃係現成在x惠買的...日後師兄買櫃可以考慮下...
hehemimi 發表於 9-8-2012 07:14 AM

謝謝 ching 提供資料~~放假可以去睇睇^^
謝謝 ching 提供資料~~放假可以去睇睇^^
reita 發表於 12-8-2012 05:58 PM

很好巴打...希望您有收穫:71: