Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BatMobile落訂報告

點解有d CHing話忍手等2.0? 請問各位CHing HT有宣佈過batmobile會出2.0? 但係好似無睇到宣佈wor....?
:34:
點解有d CHing話忍手等2.0? 請問各位CHing HT有宣佈過batmobile會出2.0? 但係好似無睇到宣佈wor....?
thiam 發表於 20-1-2012 12:18 PM

等得咪等law~ 永遠冇野係冇可能:34:
回復 97# thiam

我出手前都犹疑过...但係到时出迷彩版冇黑色版就真係dum囖!!!
都係嗱嗱林落订先∼
等得咪等law~ 永遠冇野係冇可能
initial 發表於 20-1-2012 12:28 PM

O.....明白, 咁又係, HTwor... :he:
呢架車我發現有個好嚴重o既問題~SAD貨..!!!
如果係figure,有D住得遠o既師兄,都話可以搵間老麥Check下,
有問題即換。
但而家咁大架,又好難響街Check,搬到返屋企,
中左sad貨就真係"大O樂"喇。
我得Batman89",呢架唔考慮....!!!
回復  thiam

我出手前都犹疑过...但係到时出迷彩版冇黑色版就真係dum囖!!!
...
Maxson 發表於 20-1-2012 01:42 PM

我都明嘅, 錯過一次機會唔想再有第二次, 真所謂人身有幾多個十年.
頭像被屏蔽
琴日回家睇過冇位放咁大隻野....所以放棄了..
家下等下佢會唔會再出batpod了.....
george888chan 發表於 20-1-2012 11:00 AM

第三集有貓女坐batpod

所以出硬!
可能要搬去附近個個公園check,,,不過成街人望住
dannydanny 發表於 20-1-2012 04:20 PM

Monger亦會出現同樣問題,
但好在Monger冇咁巨型,響街Check都冇咁"誇張"...!!!
可能要搬去附近個個公園check,,,不過成街人望住
dannydanny 發表於 20-1-2012 04:20 PM

但HT附近,好似最近都係麥花臣球場咋...!!!
Check時,一個波飛埋黎整爛左,真係冇仇報...!!!!1
回復 130# kafai1978

唔使咁遠,家樂商場下面咪有個公園o羅
回復 119# 百龍天舞

haha,係激動左少少...:34:

mark 1又係,le只又係,有新出啦都重想釣到d唔知情人事...真係有病
回復 106# iwillneverlose

訂左都要等一排先有得拎,等多一陣唔洗助長炒風丫:53:

炒le家野都係d人自己一手一腳做成,所以唔好成人罵人炒了:67:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽