Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BatMobile落訂報告

頭像被屏蔽
Just preorder online, no need to lineup! :)
Just did the preorder online. No need to lineup! :)
1989 batman 都跳跳地樓la:x
1989 batman 都跳跳地樓la
ckc882000 發表於 20-1-2012 08:43 AM

really?我見aooo bid 到成1700
1989 batman 都跳跳地樓la
ckc882000 發表於 20-1-2012 08:43 AM

講真!自從最小收5魚訂之後!日後就冇咁多平單同跳樓貨架啦!
以前啲炒家攞住1牛可以訂5隻!而家1隻起2隻止成本咁大!搵鬼炒咩!
經過埋早前幾隻炒唔起嘅貨!仲邊有咁多業餘炒家呀!
頭像被屏蔽
回復 68# Maxson

之前pre-order係1450..., 价码起伏不大,但最重要是不用以‘天价’入手。。 昨晚已订。。。
琴日回家睇過冇位放咁大隻野....所以放棄了..
家下等下佢會唔會再出batpod了.....
really?我見aooo bid 到成1700
E神 發表於 20-1-2012 09:12 AM

在下眼見有低過同接近原價即賣,情形可能同船長一樣!
講真!自從最小收5魚訂之後!日後就冇咁多平單同跳樓貨架啦!
以前啲炒家攞住1牛可以訂5隻! ...
emme 發表於 20-1-2012 09:46 AM

少左yahoo VIP 價:63:
知道返出就一路俾有冇位擺呢個問題困擾住,
但再諗深一層, 一樣自己咁鍾意既玩具當日冇訂到, 就一直後悔到而家,
之前曾經係阿苦睇到 d 炒價後就希望 HT 可以返出, 而家希望真係實現.....
所以爭扎咗一晚之後, 我決定今日去落訂, 還自己一個心願, 機會可一不可再.
回復 92# Wskr

之前仲平多30蚊..不过都算喇,匿個价仲接受倒∼
之前买DX01仲有人问我batmobile 3k有冇兴趣..好彩遮∼:DD
我真係唔明,拍賣場已有賣單出現....賣點係什麼第一日單呀(比左一牛五魚訂,現賣一牛六魚二草),我想知...第一 ...
rockcham 發表於 19-1-2012 11:13 PM

唔駛咁激動

可能係炒家自問自答

講真, 上一水d貨仲有人炒緊8千幾

傻的嗎??
"還自己一個心願, 機會可一不可再." 超同意~ :73: