Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BatMobile落訂報告

回復  pathk

皮2入簡直有問題啦!玩具姐,幾鍾意都唔值皮2......
買買買 發表於 19-1-2012 05:20 PM

佢而家想賣走,點都要平過而家HT訂價...
即係點都起碼蝕9k至有人要...換轉係我就由得佢擺係度算..
幾時到阿洛朱華新力啤再版:$
有史太蟲冇佢吾得:time:
佢而家想賣走,點都要平過而家HT訂價...
即係點都起碼蝕9k至有人要...換轉係我就由得佢擺係度算..
pathk 發表於 19-1-2012 06:09 PM

85 冇人要la ,3k我估有人肯買!
好彩你忍得ja! 我見yxxx有人放8K  個賣家話已係蝕賣...
望一望佢交易記錄....原來佢用左皮2入.......... ...
pathk 發表於 19-1-2012 04:30 PM

一推鐵到膠去到萬千,太貴了,之前srx 5千我都覺得貴!
回復 60# aruns

但係ching, 89個架其實都唔細……
回復 17# thiam

订喇订喇∼∼:75::75::75::75::75:
回復  thiam

订喇订喇∼∼
Maxson 發表於 19-1-2012 06:40 PM

:o:no::no::63::63:
回復 44# Wskr

我都无讲喺边树订...又係马币,应该唔关树∼
但係我又发觉好似冇平到..SRP 1580...之前pre-order唔知係咪又係1480...:44:
回復 46# thiam

Thiam兄∼其他角色你都啱啊..咁你大锅d嚄..
我净係DX01+DX02,已经喺屋企,
所以买埋batpod+batmobile TDK系列可以close file...
cat women有排喇∼套戏2013上,俾尽佢2012年尾有版睇,订得嚟都明年先有货,個budget係明年架嘛..
我都驚佢出個batmobile+batpod合体版..
不过讲真,真係合体版既话都係分开两件嘢摆喇..
除咗batman,边有人会将batpod收埋喺batmobile度? 买番嚟最紧要时不时见到架嘛∼
等 89果架
2架真係無位放......
aruns 發表於 19-1-2012 05:59 PM

89 個架無聲氣,都唔知要等幾耐
你估89果架會吾會同呢架同價
可唔可以出教學,點樣訂架:63:
頭像被屏蔽
Any CHing know any difference with old version , or just relaunch and no repaint ??
回復 74# dreye2k
Just Relaunch :shiny: