Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BatMobile落訂報告

錢唔一個大問題....話哂過年.....
地方先係大問題.........真係無咗半張床....
15/16/15/16/15/16/15/16...
Hot toys唔會放過任何賺錢掠水嘅機會!
mars_bit 發表於 19-1-2012 02:11 PM

ht又無迫你買,你唔買佢咪掠你唔到囉。
回復 22# thiam

我唔係炒家,個炒價天咁高都唔關我事,我買親所有野一返黎就即拆入箱display,因為呢架依家出返,就算有新版都好,我對呢架都特別鍾情,HT依家只係開多條路俾未買嘅大大有機會正價入手啫,所以第一時間去訂!!
今次難得再出, 有錢訂, 冇位擺, 但又好想買,
真係買又煩, 唔買又煩.....:26:
今次難得再出, 有錢訂, 冇位擺, 但又好想買,
真係買又煩, 唔買又煩.....
Mr.DL 發表於 19-1-2012 02:57 PM

訂左自然會搵到位出黎display!
回復 35# 巴迪高

買左就有位架啦!!
無位擺 放棄,留番放1989個架好了:73:
無位放, 買黎都哂左。 pass
最緊要搵倒個位 我都係放公司...... :shy:
最緊要搵倒個位 我都係放公司......
darknight 發表於 19-1-2012 03:13 PM

師兄一定係老闆級 or 高層 :71:
回復 39# darknight

我都係放公司...我只係打工仔!!
嘩, 正苦派多6k都唔敢買.................:59:
想當年錯過左後悔到今時今日:$
俾我等到了:handshake: 明天出去訂:!
回復 15# Maxson

Maxson 兄,我跟你一样高兴,真的是比以前便宜了,但在这里公报价码会不会有问题?我今晚会去玩具店预订。 哈哈哈!
陣間落去訂
到時唔知點攞返屋企...