Toysdaily 玩具日報

[新品消息] BatMobile落訂報告

to buy or not to buy.........decision decision.....:o:no:
老師,教學呢d你專長,你唔出手邊個出手丫.......
夜星閃 發表於 19-1-2012 19:38

無人教我又點教人呀.....:63:
回復  thiam

Thiam兄∼其他角色你都啱啊..咁你大锅d嚄..
我净係DX01+DX02,已&#3 ...
Maxson 發表於 19-1-2012 06:51 PM

CHing。。。。。在今晚8.30小弟。。。。。。。。。。滖jor。。。 :56:
回復 21# mars_bit

Relaunch can earn more.
    2950 (price) - 200 (cost) = 2750 (profit)
回復  mars_bit

Relaunch can earn more.
    2950 (price) - 200 (cost) = 2750 (profit)
khwong67 發表於 19-1-2012 09:58 PM

200 cost!? 我比夠2000你幫我整架一模一樣出嚟最好有埋包裝!唔該!
頭像被屏蔽
回復  pathk

皮2入簡直有問題啦!玩具姐,幾鍾意都唔值皮2......
買買買 發表於 19-1-2012 05:20 PM

¥105,000

:57:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
今晚行過成堆人排!唔冼錢咩:cool:
驚佢會出ver.2  :30:
算啦算啦~~~ 話唔埋o既, 可能佢地第日中六合彩呢, 我今晚訂了. 275 魚:70:
頭像被屏蔽
我真係唔明,拍賣場已有賣單出現....賣點係什麼第一日單呀(比左一牛五魚訂,現賣一牛六魚二草),我想知...第一日訂果d唔通係全宇宙最特別第二日訂都唔會有??
最攪笑有人問價....自己行去mk訂都唔想....有病咩:53:
訂兩隻又博炒 :44: