Toysdaily 玩具日報

查看: 21172|回復: 70

[ENTERBAY] [外拍] 令小弟跌破眼鏡的 Enterbay 1/4 T-800

[外拍] 令小弟跌破眼鏡的 Enterbay 1/4 T-800

首先, 讚美的說話大家聽好多啦, 小弟彈一彈先:

頭雕毫無疑問是頭冠位大了少許.

皮衫說是做了舊化, 但仍有少量刮花, 不太似是刻意舊化做成的.

耳朵上色深了少許.

鼻樑位每一隻都有一疤痕, 是HT版所無的. EB稱真就人是如此.

內地女工穿著衣物馬虎, 建議除衫自行再著, 執靚佢.

手槍彈匣鬆.

手臂不舉.

下身可動低.

BALL JOIN位相比手部淺色了少許.

咁這款T-800又是否值得買呢:

值得, 以上問題都瘕不掩瑜, 拿上手的質感, 外型等. 小弟都好滿意.

由官圖出, 話佢大隻, 到現貨出了有報導, 小弟都並不看好這只T-800.

今次真係大跌眼鏡......

讚美的說話真的不多說了, 淨係見佢可以吸引到小弟, 就算無位放, 老婆哦都要入, 入完又無後悔, 重都要拿出去外拍, 重影左如此多相, 就知呢隻是好野.

個人意見, 現在不入的話, 待現貨消化晒之後, 一定變神物.

各位帥兄, 請請~

:64:

霸個靚位先!!!:71:

今日輕裝外拍?
佢確係EB難得既一隻好物!!

絕對相信佢會成為1/4既經典!!
:61:
嘩,係未真人嚟架:@

型呀!
美中不足,可惜稍高角度即現頭腫:(
霸個靚位先!!!
今日輕裝外拍?
佢確係EB難得既一隻好物!!
絕對相信佢會成為1/4既經典!! ...
sundaydriver 發表於 1-12-2011 06:25 PM

小弟外拍都係輕裝簡便算了,畢竟是1/4大大隻,帶支kit鏡,帶支槍,睇環境執生都好好配。:71:
好犀利!o甘大只拎出外拍真係唔講得笑。仲拍到好似真人o甘!
“我係唔係發緊夢呀”:63:
wow....it hurts the cloths at 17th Pic.....
Wow... U bought this one too ?!!!!!!!
呢隻野真係帶出街玩先過癮的...搞到我都想影多次外拍呢∼
this is my first EB too :71:
貼一貼HT T-800給大家比較一下:

呢隻野真係帶出街玩先過癮的...搞到我都想影多次外拍呢∼
Dick.Po 發表於 1-12-2011 07:02 PM

估唔到小弟呢D ALE MEMBER都有得蒸.

THANKS BRO~

:64:
Wow... U bought this one too ?!!!!!!!
RRAAYY 發表於 1-12-2011 07:00 PM

YES AR~:35:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
估唔到小弟呢D ALE MEMBER都有得蒸.

THANKS BRO~
catcat 發表於 1-12-2011 07:06 PM

齊歡唱,同慶賀,令多令多定:61:
貓貓大人蒸高了,恭喜恭喜:77:
Congrats of getting this great figure.:77:

It's one hell of a good collection item for Terminator fan:$
唔好意思,樓主,勿怒,老實講....我真係覺得ENTERBAY呢隻一比四阿諾個頭唔多掂,個額頭好大好怪,好似GANTZ的蔥星人-_-"