Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] [外拍] 令小弟跌破眼鏡的 Enterbay 1/4 T-800

EB figure d 眼神成日都好似未訓醒咁
:D這個影得太真實啦 !!!
猫猫, 我攞咗啦
猫猫, 我攞咗啦
keithwu516 發表於 6-12-2011 11:14 PM

好玩嗎?

掉唔掉盒?小弟好想掉...
借黑武士大大 之 T2 相, 小弟始終覺得 HT 出品的 1:6 T2 最為神似 ! ( Sorry 樓主先 ), 反觀EB 的1:4 T800 ...
locat 發表於 6-12-2011 10:26 AM

唔使SORRY~:64:

HT確係美型靚仔, 小弟都好鍾意(重有D後悔見有正價再販時無入多盒).

不過學呂品器大大話齋: 大D就係大D, 手感都唔同D, 大D就係男人嘅浪漫.

1/4 DETAIL位可以做足少少, 好似小弟唯一唔滿意HT嘅地方, 皮褸活動時走位, EB係後面模彷真衫, 車夾層解決左.

好似標題咁講, 小弟都係玩落手至知跌眼鏡. 不過EB仍未能完全擊到HT.

對於小弟呢D睇TERMINATOR大嘅老餅, 最好兩隻都收.:71:
唔使SORRY~

HT確係美型靚仔, 小弟都好鍾意(重有D後悔見有正價再販時無入多盒).

不過學呂品器 ...
catcat 發表於 6-12-2011 11:29 PM

小弟可能仲老餅.........小弟仲係睇第一集未來戰士大...........所以心諗, 如果 HT 出一件 1:4 既原祖T800, 靚仔面,加多一個爛面著燈眼頭,(加多件皮jacket兩個造型) 真係死好多人...:69:
出埋 T2 T800 就仲慘..........:55:
仲有....再加埋 個無著衫 T800 Mr.Olympic 噤既 Muscle Body 既洲長...........真係....... 無命....:68:

p.s. 霸皇神劍都仲未計 .........:34:
回復 66# locat

如果出到咁, 我就走唔甩....
回復  locat

如果出到咁, 我就走唔甩....
ZIN 發表於 7-12-2011 01:25 PM

HT 一出 洲長既霸皇神劍真係死得人多 !!! 1:6 :69:

昨天攞左隻鞋去換,換完返唻好難裝返隻腳入去
整到隻手都痛,又驚整爛
昨天攞左隻鞋去換,換完返唻好難裝返隻腳入去
整到隻手都痛,又驚整爛
CMING 發表於 7-12-2011 04:29 PM

關節實淨有力係好事。

恭喜換完有好野玩。
我就皮褸背部刮花同機械手多頭咗點銀油, 有時間就換冇就算, 問題唔太大。