Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] [外拍] 令小弟跌破眼鏡的 Enterbay 1/4 T-800

唔好意思,樓主,勿怒,老實講....我真係覺得ENTERBAY呢隻一比四阿諾個頭唔多掂,個額頭好大好怪,好似GANTZ的蔥 ...
fruitswai9 發表於 1-12-2011 09:14 PM

無問題,TD唔係一言堂,小弟都覺佢頭大。:64:

不過小弟覺得自己重視的地方,優點方面勝過此FIGURE的缺點而已。
好犀利!o甘大只拎出外拍真係唔講得笑。仲拍到好似真人o甘!
“我係唔係發緊夢呀”
沉默是柑 發表於 1-12-2011 06:57 PM

依~爺~

柑大,您笑人!
無問題,TD唔係一言堂,小弟都覺佢頭大。

不過小弟覺得自己重視的地方,優點方面勝過此FIGURE的 ...
catcat 發表於 1-12-2011 09:18 PM

Agreed and still the best Arnold so far.

Picture credit goes to Sined
我覺得 EB 個頭好似 " 醉牶 " 個腦魔 !
Coooooooooooooooooooooool man and Support!  Well done for outdoor shooting! :)
good post.......:71:
最鐘意最後戈張........
貓兄 你…唔怕比海關拒絕入境? 好勁!
我連d RMW 頭都唔可以擺個櫃當眼個格
兩地海關既守則真係好唔同…
另外, 外拍真係正!
呢只絕對係好嘢:71:
貓兄 你…唔怕比海關拒絕入境? 好勁!
我連d RMW 頭都唔可以擺個櫃當眼個格
兩地海關既守則真係好唔同…
...
甘大滋 發表於 2-12-2011 01:05 AM

Thx!!

Wish me luck !
.
:71:
Agreed and still the best Arnold so far.

Picture credit goes to Sined
evilalive 發表於 1-12-2011 09:37 PM

Thx for the photo !:64:

個人意見係,eb面相似真人,ht美型化,兩款小弟都鐘意。

暫時1/6多好多配件玩,配套好d。但原來國內已經準備緊1/4呢個市場,有不少1/4配件準備推出,期待中。

嘩,係未真人嚟架

型呀!
美中不足,可惜稍高角度即現頭腫
Oldcat 發表於 1-12-2011 06:37 PM

感謝支持。:64:

小弟有充分理由懷疑oldcat大已經入左小龍黨....
呢隻外拍一流~~~~~~~~~~`:71:
"個人意見係,eb面相似真人,ht美型化,兩款小弟都鐘意。"

同意!
好有文藝中年feel!:$