Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] [外拍] 令小弟跌破眼鏡的 Enterbay 1/4 T-800

回復 26# catcat

Thanks for sharing, 呢支買硬:$
好正的帖, 讚美的說。
猫猫,如你見到有好的配件請單聲,我照跟去買。thanks
嘩~出M79...唔掙在出埋M134啦~
好正呀! Good Pic! :71:
好正的帖, 讚美的說。
猫猫,如你見到有好的配件請單聲,我照跟去買。thanks
keithwu516 發表於 2-12-2011 12:35 PM

Sure la, 有好野一定單聲!
excellent outdoor shots, support! :71:
如果佢個頭的上部份細番小小,
我都會入隻,:73:

比catcat的相,搞到我想入番隻tim........:)
貼一貼HT T-800給大家比較一下:
catcat 發表於 1-12-2011 07:05 PM
HT呢隻好像比下去(利益申報, 非EB、 HT fans)
HT T-800有入,呢隻個頭真係好唔得,隻機械手又好膠,所以冇興趣了,話之佢遲d會值什麼天價......
It's a good figure, but unfair to compare 1:4 with 1:6

恭喜貓大受蒸:77:

玩具實物好,固然之要讚

但肯花心機時間出外拍,擒高扒低影靚相,唔係人人肯做

但貓大你做到了,衷心大讚

ALE 無野多,係時間、心機、點子多

所以受蒸當之無愧:64:
回復 10# catcat

兩者都正,我都有比老虎間中哦下,上星期訂竹谷p仔哦到我爆炸,之前忍咗好多隻,今次忍唔到:no:
回復  catcat
    兩者都正,我都有比老虎間中哦下,上星期訂竹谷p仔哦到我爆炸,之前忍咗好多 ...
ZIN 發表於 4-12-2011 08:16 PM

同樣要兩义幾野,同樣會比老虎哦,小弟揀左前州長,唔要ht。

訂ht,小心瀨野。:64:
小弟昨天都攞咗貨,真係好鬼正
但小弟隻洲長右腳腳中咗sad貨:63:,請問係咪淨係拆隻鞋
去換就得,定係要成個body攞去(個body都有相當嘅重量)

借黑武士大大 之 T2 相, 小弟始終覺得 HT 出品的 1:6 T2 最為神似 ! ( Sorry 樓主先 ), 反觀EB 的1:4 T800, 個樣真係唔似之餘,個頭仲好似上大下窄,有點兒怪怪地.......( Sorry 樓主 again )