Toysdaily 玩具日報

樓主: skinnycamel

[玩具報告] 終於賴野鳥...Captain "sad"merica!!!

有冇搞x錯我今次唔會攞貨架,蝕兩舊都唔比佢
頭像被屏蔽
I prefer to post some negative comment in TOY HUNTER  facebook :58:
I have called to consumer council this morning. But they are off today.
回復 92# 聶風
唔做樣衰D, 點焗你地買ver2  :58:
worse than EB ..... :69:
I have called to consumer council this morning. But they are off today.
marcuskwan 發表於 22-10-2011 10:23 PM

I totally support u !!! Pls keep us post !!! :64:
其實隻野同DEMO太大分別....唔知其他人點睇。。我有比HT呃錢既感覺。

我支持..唔可以算數, 我都會打去消費者委員會。
多個人多分力。。

希望大家唔會怕煩。多D人幫手會令HT注意呢個問題。
消費者若遇到不公平的交易,例如:貨不對辦、逾期不交貨、對服務不滿等。經與店方交涉不果,消費者便可向消費者委員會投訴。本會以調解人的身份處理消費者投訴,協助商戶及投訴人解決糾紛。

http://consumer.org.hk/website/w ... n/howtocomplain.txt
有冇搞x錯我今次唔會攞貨架,蝕兩舊都唔比佢
tonylee12003 發表於 22-10-2011 07:44 PM

你精ht都唔傻,先幾個月開始佢好多野都已經收$300甚至$500至$1000訂金,你撻左訂佢都唔會蝕,隊長依隻都好似係$300訂金,所以之後我都唔會再訂ht野住,近來大部份隻隻上也虎買都仲平過vip,又唔洗驚俾佢硬食老屈,出左貨睇定d先買都未遲,ht依家除左限定野好多都炒唔起架啦,大家無謂心急俾ht當傻仔咁玩,正所謂財到光棍手,一去無回頭,我請願坐定定食花生等睇戲
唔好意思
真係好樣衰
樓主這隻簡直是超級SAD貨:68:
頭像被屏蔽
大貨個頭同之前display個隻有好大分別,
我都唔知要不要好
babyfat00 發表於 22-10-2011 09:09 AM

咁c兄不如我用predator 張單同你換呀
我中左ca毒呀,我覺得不錯呀
回復  solarlord2001
今次真係第一次想撻訂...隻野完全得啖笑,學d師兄話齋,好似d老翻咁
batmanhoho 發表於 22-10-2011 02:35 AM

c兄唔好晒野呀
我用predator 張單同你交換啦,:43: