Toysdaily 玩具日報

樓主: skinnycamel

[玩具報告] 終於賴野鳥...Captain "sad"merica!!!

Uploaded with

我要深藍呀.....................
E神 發表於 22-10-2011 01:55 AM

d 扣 d 位, 高度都還可以改...
但隻色只有投降...:64:
回復 61# aucrazy

懇請大大能夠參於今次向消費者委員會求助行動, 不勝感激!
班頭雕師真無能,呢隻太多人期待啦,我反而吾覺似唐唐,似brad pitt多D咯...唉... 一個X字
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
樓主不如將你d張post 係ht fb...等佢地正視問題...
如果唔正視問題...拎左貨既就去投訴..未拎貨既就攤訂...
頭像被屏蔽
上次Mark 3 BD版貨不對辦,大家已忍佢一野,今次真係應該聯署要求回水!然後去HT遞請願信!
回復 68# solarlord2001
今次真係第一次想撻訂...隻野完全得啖笑,學d師兄話齋,好似d老翻咁
回復 69# batmanhoho

老翻都可能唔會差成咁,最慘唔講以為係威龍出o架!回水呀!
想緊撻訂!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
個老闆就成日“吹捧”宇宙最强!
個韓種白九就“自認”點樣上色有“層次”!(唔該睇下樓主啲相入面個“木”樣)
靚女頭雕師就成日乜都雕,但係就冇隻雕得似嘅,咁阿陳生未唯有係咁復刻又復刻啲唔洗有人樣啲鐵甲人囉...... 然後就日日搵啲死士打手日日喺度寫衰人地啲嘢囉.....

仲學人1 比 4 ??!! 算吧啦 HOT DOG TOYS!!!
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... t=Captain%2BAmerica

原本170磅嘅Chris為求演出神似,日日狂食澱粉質同健身奶粉谷肌,最後增到200磅兼有45吋胸肌,不過佢個倒三角上半身配小蠻腰身形,就難倒HT造型師︰「狼人同史泰龍Body夠大隻,但虎背熊腰得滯,同真人唔似,所以我哋諗到用《人.神.魔戰》嘅柏修斯Body,再喺上身猛加海綿,營造爆肌感覺。」藍色戰衣都用咗海綿谷脹,加埋車線技術,令膊頭有番立體感,軍Boot就更抵讚,捨棄常用嘅仿皮,改用軟膠製作,模擬出鞋面褶紋,又不失柔軟度,兩全其美。

有无大大可以脱衣验身证明上述係事实?报纸你都登埋,你最好唔好俾痛脚人揸住∼!!!!
我横睇掂睇都唔係倒三角身形....

借Heewing大大图一用∼

太 陽 報 鱔 稿

個头盔d凹凸纹去咗边?
留意吓個领口位係无铁片架∼车工都唔一样.....
回復 63# 雀巢

仲要唔知點解次次有乜風吹草動好多人中 Sad 貨搞到人心惶惶時,就會唔知點解好快咁有啲“師兄”會好 X 快咁出度啲仲影得靚過官圖嘅相出嚟“振奮人心”嘅,唔好玩啦傻嘅都知道啲相係專業人士影定㗎啦∼

隻眼真係肉酸d....但腰帶真係冇穿......反而造幼左...