Toysdaily 玩具日報

樓主: skinnycamel

[玩具報告] 終於賴野鳥...Captain "sad"merica!!!

我真係真係真係真係真係好...........担心個下一隻Jack S.
Holly shxt!! 又來Alice事件出垃圾!又博我撻訂白賺我三百!?我超人都唔鬼攞!買其他野玩好過買 ...
雀巢 發表於 22-10-2011 12:47 AM

頭先你唔係話夜晚拎咩?隻超人大為野其實無乜問題,只係要留意下手肘位長度同中間個S有無貼斜左
呢隻野真係好唔掂檔囉...成日都係版果時好X靚..出到黎就離X晒罩...
我都唔希望你地可以做到同個版十足..但係都唔好咁過份呀....
呢隻野真係咁..我情願豪D訂比你都唔會要呢隻野囉....
真係要認真諗下以後仲會唔會幫襯你地間咁0既公司(HT)
呢隻野真係好唔掂檔囉...成日都係版果時好X靚..出到黎就離X晒罩...
我都唔希望你地可以做到同個版十足..但係都唔好咁過份呀....
呢隻野真係咁..我情願豪D訂比你都唔會要呢隻野囉....
真係要認真諗下以後仲會唔會幫襯你地間咁0既公司(HT)
頭先你唔係話夜晚拎咩?隻超人大為野其實無乜問題,只係要留意下手肘位長度同中間個S有無貼斜左
emilykls 發表於 22-10-2011 12:55 AM

係呀,頭先放工本來打算跑去兆萬拎埋隻超人,好在老婆大人急Call我返宮食飯,超人我係好鍾意,但經過Alie撻訂後宜家又見到射厘隊長,淨係撻訂 HT都賺到笑啦,心中團火出X晒來!:53:吾買就吾買,又吾會死噶,我地吾買,HT就真係死啦,人民力量係吾可以忽視呀,鬼佬傻嗻,我地吾傻,我已經清醒,吾再入HT個迷局
個樣佢真係唔同曬,係唔係可以叫佢比返個正確樣比買家??
我都唔希望你地可以做到同個版十足..但 ...
brucehung 發表於 22-10-2011 01:02 AM

又一撻訂潮????:30:

我朋友訂左 dr ,jones,ht 已經打左3次比佢話有得拎,,,,
呢隻,應該都好多人撻左訂..........:52:
唔同真係下下佢出版係display櫃去影張相放大個樣,之後拿貨時對下個樣,一唔同就說佢貨不對版一係退錢,一係補返個頭,如果唔係下下係禁我地好無保障,佢比什麼我地就要什麼呀,唔係下:53:
頭像被屏蔽
諗起佢係pop up度講一隻有質素的fugers買千多元,不是係貴,物有所值.........
e家............點解會出這批貨?????
我真係真係真係真係真係好...........担心個下一隻Jack S.
thiam 發表於 22-10-2011 12:48 AM

HT今次我一定吾幫你啦,我承認我已經訂左EB隻船長,sorry, 你真係太差,以EB宜家個勢頭,今次我賭EB一定正過你
今次我都福街了
仲落左 $800 訂 :$
真的很像山寨貨。。。。。这款我订了,真的想退单了。。。:angry:
大家一齊去facebook到洗版!比壓力佢!令好似T4 Marcus頭雕事件咁作出更正!!!!:blame:
頭像被屏蔽