Toysdaily 玩具日報

樓主: skinnycamel

[玩具報告] 終於賴野鳥...Captain "sad"merica!!!

你呢隻又真係差d wo....

大貨個頭同之前display個隻有好大分別,
我都唔知要不要好:30:
越複雜的....出錯機會越大....
係呀,頭先放工本來打算跑去兆萬拎埋隻超人,好在老婆大人急Call我返宮食飯,超人我係好鍾意,但 ...
雀巢 發表於 22-10-2011 01:05 AM

D鬼佬一定接収。
HT就係靠佢地支持。
佢地占嘅比例大好多...
what a fuxking company :53:
怎样看这头调跟官图真的很大差别,会不会官图是经过PS修改?
樓主不如將你d張post 係ht fb...等佢地正視問題...
如果唔正視問題...拎左貨既就去投訴..未拎貨既就攤訂.. ...
kobe07mvp 發表於 22-10-2011 02:14 AM

點解要攤訂?家陣HT做件次貨出來迫人要,退訂就差唔多!
隻隻仟幾銀∼攪到甘x樣∼仲唔係一次∼我都有少少心淡~:cool:
改大左個盾,改大埋個頭,
襯番個盾呀...???

去消委會吧 今次唔係有出入咁簡單 係變左山寨貸 用原價買個平一半的出寨
oh no, sad Captain.... :67:
睇左好多大大post d圖...同評語..真係有彈有讚...我都覺個樣同辦有少少唔同..但末去到出寨 級數..同有d大大影d正面圖..又唔似..頭大身細噃...所以最實際..都係自己拿完..拿上手玩..看看係唔係真係咁差...
睇左好多大大post d圖...同評語..真係有彈有讚...我都覺個樣同辦有少少唔同..但末去到出寨 級數..同有d大大 ...
setowah925 發表於 22-10-2011 03:35 PM

引用無線新聞一個受訪者既答話:「我明明買左陳奕迅演唱會 , 你冇理由叫我去聽林峰嫁嘛」
以為戴咗頭盔就無人見到,呢個頭真係差到嘔:72: