Toysdaily 玩具日報

樓主: skinnycamel

[玩具報告] 終於賴野鳥...Captain "sad"merica!!!

你地唔好掩尖啦,已經好過我隻INDEANA JONES好多啦...
BTW,如果投訴,順便講埋ALICE同INDEANA JONES...我兩隻都有買...
信你一成,雙目失明,當初我隻會場batman中招你班契弟耍我帶我游花園,搞來搞去其實就係吾想換,啊叔我日日要返工噶,重要晒時間成日掛住你隻batman sad貨,上次同我老婆睇某雜誌又話自己咩咩宇宙最強,講到自己天下無敵,個上色總監重好笑,睇完笑死我:36:,煽稿寫得再誇只能暫時呃到人,自己吾認真遲早爆褒,HT你變了... 你再輕佻小心"王位“不保...希望你生性啦
赚到钱了,随便做个没品质的玩具敷衍顾客。
官图分明货不对板!:angry:
呢隻堅係似唐唐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實佢延期發售我唔會介意,但點解要出到咁垃圾?!如果呢隻野幾舊水我唔會有怨言,我會覺得一分價錢一分貨,但係依家俾左成千銀出黎買D咁0既垃圾,貨不對辦,十分貴的價錢只係俾到三分貨你,一分係個拉臣,一分係個盾真係做得幾好,一分係個包裝同紙袋,入面件貨同個辦完全係兩回事黎,HT你做乜事幹呀呢排,福伯係咁,愛麗斯係咁,我真擔心黎緊隻DX06會出到點,老闆唔好掛住收錢先得架,做下野啦,依家出晒事啦,你請果班QC麻煩你換過第二班佢啦,再係咁真係千年道行一招喪....... 今年到目前為止我覺得只係得蜘蛛俠同MARK 6做得比較好
Hottoys 未日?
如果咁多人撻訂,佢呢鋪一定甘過 EB
仲等 哈活 你買大屋吖嗱,當玩家係傻仔嘅話真係街都無得你訓呀
可能佢真係唔記得左自己點起家架喇
完全貨不對版! :50:

Glad I cancelled it couple days ago and wait for better deal pop-up.
看來下隻JACK都是兇多吉小:50:
facebook hottoys 好似好有回響wo~
頭像被屏蔽
淺藍色真係好很大鑊.....無得救
同之時前官圖差好遠.............
淺藍色真係好很大鑊.....無得救
aucrazy 發表於 22-10-2011 01:53 AM

Uploaded with ImageShack.us

我要深藍呀.....................:79:
回復 57# 聖鬥士星矢

懇請大大能夠參於今次向消費者委員會求助行動, 不勝感激!
回復 56# aucrazy

懇請大大能夠參於今次向消費者委員會求助行動, 不勝感激!