Toysdaily 玩具日報

查看: 4890|回復: 12

[玩具報告] 價廉物美,物超所值---- Star Wars Vintage X-34 LandSpeeder

好耐無出過post了, 今次勾起條根嘅竟然唔係SHF, SIC 又或者1/6:76:
而係物超所值嘅Star Wars Vehicle, Landspeeder
百零蚊貨仔咁嘅質數我覺得絕對係超出一般日玩, 美玩嘅水平, :52:
所以今次同大家分享一下呢款Vintage系列嘅新品 :

外盒確係懷舊味濃厚, 唔怪得mandy姐都幫佢改名做"懷舊luke車":66:

Landspeeder X-34 係嚮Episode 4 一開始Luke Skywalker 嘅坐駕,
由SoroSuub出品,  同廠嘅有Seraph-class urban landspeeder or the Rebel combat speeder,
唯一唔同之處係無軍事上的佩備, 屬於平民坐駕

Landspeeder 最高可凌空升起10M, 但通常在以離地10cm為駕駛高度,
為忠於原著, 新嘅Vintage Landspeeder在座位中間控制桿有連動設計,
拉下之後 , landspeeder 底部嘅透明車騼會降下, 做成landspeeder 輕微離地嘅效果

無論舊化同上色都絕不馬虎, 忠於原著之餘, 亦都非常重手

最後當然要揾返一班vintage 車友嚟坐吓:love:

好正…未睇師兄分享前真係比佢個盒既風格蒙蔽左:DD
星戰Fans此隻必入,凌空較果超正
nice car!!! can you PM where to get lei? Thanks
can you PM where to get ? Thanks :64:
:64:
好耐無出過post了, 今次勾起條根嘅竟然唔係SHF, SIC 又或者1/6
而係物超所值嘅Star Wars ...
Kenshiro 發表於 5-10-2011 05:07 PM

thx for your pm

車頭可開馬?有其他機關馬?
呢架野都經典lor
可否pm我,邊度入手 & 幾錢呀
因為呢4個角色我都有齊
好想整架野俾佢地~~~~~
thx
:?
好耐無出過post了, 今次勾起條根嘅竟然唔係SHF, SIC 又或者1/6
而係物超所值嘅Star Wars ...
Kenshiro 發表於 5-10-2011 05:07 PM
有事一問
我都買左,要$ !((

我想問,你支長槍,是怎樣扣在車上?

love it, support :71:
頭像被屏蔽
have the old one but it has a very good look...........
dragoncorner 發表於 14-10-2011 10:46 AM
old one? 1977 or 1995?

可以開車頭蓋?:64:
頭像被屏蔽