Toysdaily 玩具日報

查看: 7281|回復: 25

[個人收藏] 剛買左兩set SW 舊野

上星期尾買左兩set SW 舊野,睇翻年份,已經係2007年既產物,買時成盒都係灰塵。

買呢set原本係因為早前買左Vintage隻Aurra Sing...見呢set本comic就係講捉佢,所以買左,點知比左邊果個A'Sharad Hett吸引左,找翻資料,原來佢都好傳奇性,早期係Jedi,師承Ki-Adi-Mundi,之後跟左呢set右邊果個Dark Woman,不過後來好似anakin skywalker咁入左Darkside改名叫Darth Krayt,就係下面呢個樣。

各位有冇人知多d邊度可以找回有講A'Sharad Hett既漫畫?
另Darth Krayt有冇出過3.75"?

另外呢set完全因為Luke,附送果本comic冇咁好睇。

第一次買呢d comic set,都吾錯。

Darth Krayt出過3.75"
第二set我反而想要女的多
但要食Luke所以冇買
回復 2# 玩具Kenny

原來Darth Krayt都係Comic Pack之物,希望有機會找到吧。
回復 4# pandafung

我都好想入到Darth Krayt同Cade Skywalker分別呢2 set,但係香港都好難搵呀...
可能要係外國網先會容易DD入手 :79:

同埋呢兩set都唔錯,不過我未入Mara同Luke果set,但好似話黎緊會出新的Mara,咁等下先~
其實兩SET都好正,
A'Sharad Hett入魔後的Darth Krayt身分尊貴,地位近乎是黑帝,有一大班SITH受其命令
而隻A'Sharad Hett造型不錯,頭的花紋很細緻,很值一入
另一SET的Mara也很經典,她是SKYWALKER的愛人,
,基本上除此SET這隻外,沒有見過Mara有出3.75,
但這隻可動太弱,樣子也不甜美....幸好快有新的3.75

小弟都開左comic pack 條line, 上星期入左下面呢一wave. 有時間稍後分享:

comic pack 我都有入 不過 只係入左呢一pack

回復 1# pandafung

嘩... 呢度好多SW餓虎藏龍....... :shiny:
唔知點解無返大行貨呢?:?
回復 7# 大ken

原來Mara係Luke愛人?真係吾知tim,至於A'Sharad Hett呢隻真係出得吾錯,至於佢既故事我都好想睇,吾知你有冇好介紹?
回復 8# goldwater

原來你都有買comic pack呢條line,怏d Post下你d收藏!
回復 9# hk1112

呢set隻Darth vader件斗蓬好多尖角,好似batman,都幾吸引。