Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

一早講左以HT而家既做法, 番出mark I一定有可能
有人又話冇可能, 又話licence過期問題唔會返出
係咁叫人三 ...
浴火重生 發表於 3-10-2011 23:43

就係有無視價錢高追的買家先有炒家. 唔抵可憐
出貨時間先係重點
回復 91# kmtang

版權過期咪再買過o羅,反正舊牌四千都有人要,CEO做生意點會唔識計呢條數?!
希望頭雕不會用Mark IV的便算,更希望有返D表情,起碼皺下眉都好過呆若木雞!
會唔會以DX面世呢???:58:

可動眼Tony ... :handshake:
真多人馬後炮.....
DX10-------------mk I
真多人馬後炮.....
法老的幸福 發表於 4-10-2011 09:50 AM

炮炮響果下先勁!
回復  thiam

我諗一定要有電影AVP3先會出到啊.....不過炒到成兩金的SCAR.....我一定唔會比佢地得逞!!!  ...
BiODD 發表於 4-10-2011 01:32 AM

未必, 除jor Iron Man同Batman之外,predator都係HT其中ker一棵(搖錢樹).
HT都係全靠佢地來賺錢, 如果唔係HT又點會出完又再出死都咬住唔放.
你就開心la~~~~~~
E神 發表於 3-10-2011 07:09 PM

Same to you:x
start saving.... I needs to know - when is it coming out and how much is it?:67:
齊齊等出新mark1 :43::43::43:
大家遺忘左一個重要人物 ...

幫Tony 做手術個位 ... :67:

出埋, 就真係絕 ... :74:
動漫之前,某位仁兄巳在微博提過話見到Mark 1 新版,
果時好多人都話係攪錯隻『鐵芒果』係 Mark 1。
而家咁睇,可能HT一直都在開發緊Mark 1, 咁啱有老番出現,咪放吓料。
可能又失驚無神咁出圖收訂。
好想再重出mark 3
現在出0既普通版同戰損版  身體比例都係好一般~~~