Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

一早講左以HT而家既做法, 番出mark I一定有可能
有人又話冇可能, 又話licence過期問題唔會返出
係咁叫人三 ...
kmtang 發表於 3-10-2011 06:44 PM

仲有一講邊隻插水, 以經好像殺佢全家, 仲話一定冇可能, 最尾味趺到嘔, 心都涼晒    :34:
:71::71::71:
more movie-accurate and newly developed head sculpt with our latest sculpting and painting technique, as well as more value-added accessories!

cool!
好彩上個月有知情人仕爆料會重出,我係高價放左隻MARK 1出去,開頭都唔係咁捨得,不過總好過重出之後睇住隻野係咁跌價,最後都係好價放左依家又重出,舒服晒~
如果番出 T2 800 就好了
skyline123 發表於 3-10-2011 08:16 PM

之前好似提過下會返出戰損版T2 T800,不過呢個係遲早問題,唔洗心急,驚自己無錢好過
好彩上個月有知情人仕爆料會重出,我係高價放左隻MARK 1出去,開頭都唔係咁捨得,不過總好過重出之後睇住隻野係 ...
emilykls 發表於 3-10-2011 08:41 PM

大大 so lucky~~~~~~:66:
終於等到啦
仲有JOKER 2.0
好彩上個月有知情人仕爆料會重出,我係高價放左隻MARK 1出去,開頭都唔係咁捨得,不過總好過重出之後睇住隻野係 ...
emilykls 發表於 3-10-2011 08:41 PM

我想請問咁算唔算係"炒家"?
Great!!! 我今日才后追收到晒M3 TO M6, MECH TEST VER,2011 SECRET PROJECT~ 已后訂埋M2同芒果~~ 就係唔高買(偷...)隻M1!!!因好不喜歡個”油“頭雕....想不到一回來就睇到有M1ver2~~~~ 正呀!!!!!:63::63::66::66:

天呀.....我要停啦......:31:好X毒呀.....:26::55:
回復 35# hk小文

唉.....個股市D人米係甘....識得人多又收到堅料可出貨入貨米win晒羅...冇得怪人!!! 我都高追同比人搵笨再幾件.....最緊要自己......輸得起.....:68:
i hope the body and the armor can be separated. this way the stand with armor only makes more sense.

哩個絕對係好消息
more value-added accessories? 咪又係賣貴D :x
我想請問咁算唔算係"炒家"?
hk小文 發表於 3-10-2011 08:56 PM

你都好搞野,難道我要用原價賣返出街?!你覺得有無人會咁做?你自己又會唔會咁做?如果你話會的話我都無話可說,不過如果你想賣野出聲得啦,你平過市場價我實會幫襯你:38:
回復  hk小文

唉.....個股市D人米係甘....識得人多又收到堅料可出貨入貨米win晒羅...冇得怪人!!! 我都高 ...
BiODD 發表於 3-10-2011 09:21 PM

在 TD 的潛規則, "炒家"是列入"人人得以誅之"的嚴重罪行的。但當然這亦是有兩把尺的,網上或店舖炒賣就全城震怒!! 自己炒就天公地道..................
今次 Hottoys 分明打老翻,真係要多謝間山寨廠~~