Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

H記重出Ironman MK1我覺得是小意思, 如果是重出Alien vs. Predator 1的Elder Predator, Ancient Predator,  ...
Magica 發表於 5-10-2011 11:11 AM

我會建議重出MJ billie jean......
這部份可能是仿製品的"功勞"~ :he:
齊人D人先肯買display 櫃,每人6-7個display 櫃,$500個都死.....實發死佢地.....
我會建議重出MJ billie jean......
thiam 發表於 5-10-2011 01:54 PM

MJ既smooth criminal 都無晒聲氣
不過嗱嗱聲公佈mark I d 圖再講野:38:
回復 6# kevinwong4ever

Good news la~ 最好其他產品都重新出過,咁之後唔使買貴野!:)
回復 141# alexis_fumero

我看买东西不会和已前般便宜,但是这次赚的是HT不是炒家。。。。
補多d買到3隻新野了
歐比旺.肯諾比 發表於 5-10-2011 01:36 AM

但家陣放番出去的話可能連半隻新嘅都入唔到。。
Limited collectibles becomes unlimited super re-sale and re-sale.:*
想問hottoys一下, limited edition 及 collectibles 的定義是什麼? 限量收藏品應該是"珍貴"的, 要不然點解我地要比一個premium的價錢去買一個膠公仔? 但hottoys不斷返出同款ironman figures, 想賺盡最後一分錢....限量收藏品的價值及意義已大減...hottoys的定位是否已改?
HOT TOYs...... 想賺到盡....:45:
早兩日FB 講完, 又唔知dum 到幾時先有圖睇:55:
我心諗佢咁做會唔會只係權宜之計
總之就stop 左你地班人,唔好買隻老翻住
分分鐘佢連辦都未有
HT 係想打擊左先之嘛
之前 EB 隻 GOD 一出,
HT 咪又係拎個包膠肌肉 body 出黎,
依家咪又係咩聲氣都冇
頭像被屏蔽