Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

我見過有幾個人about $4500 完bid....
人渣 發表於 4-10-2011 09:15 PM

有d人真係可能未知重出mk1  
果個賣家好彩la
有d人真係可能未知重出mk1  
果個賣家好彩la
pathk 發表於 4-10-2011 09:47 PM

早 2日,,,有隻 冇盒 mark 1,   都 32 條魚完 bid,.........................:30:
只希望今次新果隻Mark 1 嘅舊化造得好啲!
仲記得初版推出官圖時嘅舊化超一流!
但到出大貨時嘅舊化就九流!
it means limited collectible is nothing.
any news???:ar:
早 2日,,,有隻 冇盒 mark 1,   都 32 條魚完 bid,.........................
E神 發表於 4-10-2011 10:14 PM

32 條魚無盒 :34:  得呢d價都買得落 手
32 條魚無盒   得呢d價都買得落 手
pathk 發表於 5-10-2011 01:36 AM

補多d買到3隻新野了:45:
回復 89# terce

我最SAD覺得係取消腳眼個JOIN......:*
回復 99# thiam

希望啦.....我諗最快都要2013先可能有消息了....都冇聲氣有AVP3....:ice:
回復 110# cybster

我最恨隻SCAR呀~~~ :sad::sad::sad:
我都希望AVP 及P2 等可以重新再出過, 以現今HT的技術解決舊版大頭仔的問題~~
早幾日個隻冇盒 mark I 小弟都有落過bid, 好彩唔中!:34:
Limitted Collectibles is limit base on demand of collectibles.........
頭像被屏蔽
ironman mark 1 重出!
:71: