Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys Iron Man Mark 1 番黎 la !!

頭像被屏蔽
Should buy item,but will also look for the price!:45:
回復 60# 地獄滾球

I will buy if lower than 1500HKD
其實我最想佢地番出係AVP果幾隻......由其是係我最喜愛的SCAR.....炒到我都買唔落手.....
但是唔好減少 ...
BiODD 發表於 3-10-2011 11:36 PM

放心啦..CHing, Mark 1都可以重出, 我諗AVP都係遲早ker事。
雖然我有Mark 1,但一於繼續買Ironman.其實我最想重出Batpod
好有bandai影子!!!!!!!!:55:
MK I 重出....希望比例準確。

身型比例啱一定幫襯。
呢排HT真係動作頻頻,呢頭打擊廠仔出Hall of Armor,
轉頭又打擊山寨出翻MKI.
看來炒家要跳樓,高追的也要跳樓!
候活要我地幫手供樓呀:help:
回復 65# williamkk

我第一隻后追就係BATPOD.....最甘的8K.....重要比佢騙我買左佢隻斷雙腳的DX02.....走埋佬...都算...點知PK到我再買多20多隻HT....真係深坑.....:63:
回復 64# thiam

我諗一定要有電影AVP3先會出到啊.....不過炒到成兩金的SCAR.....我一定唔會比佢地得逞!!! :blame:
呢排HT真係動作頻頻,呢頭打擊廠仔出Hall of Armor,
轉頭又打擊山寨出翻MKI.
看來炒家要跳樓,高追的也要跳 ...
Sun$hine 發表於 4-10-2011 12:44 AM

可能間山寨係HT 搞架呢:p HT 自已玩扯貓尾:he:
回復 72# ilovetoys

係啊......諗諗下個番版個頭雕甘XX....米就係以前D SAD貨羅.......:cool:
可昔依家啲玩具加多少少武器或display就過2,3千,, 由期Hottoys加到個盒大一大, 就加到金一金. 但質數就求奇咗.......
100% 一定過2K
浴火重生 發表於 3-10-2011 11:49 PM

我覺得冇咁誇~
估計 17魚 到la~:66: